Od fasády po interiér

FASÁDNÍ STUDIO, www.fasadnistudio.cz, vzniklo na základě aktuální poptávky na našem trhu, která si vyžádala koncentraci všech produktů a služeb pro stavbu či rekonstrukci na jednom místě. V nabídce studia najdete nejenom servis pro řešení celé fasády, ale také služby architektů a designérů, kteří pomůžou s řešením interiéru.

Jeho barevně řešení se ve FASÁDNÍM STUDIU provádí pomocí speciálního přístroje - spektrometru. Ten dokáže vygenerovat receptury i pro ty nejjemnější tóny barev, které nenajdete v žádném vzorkovníku.

Kvalita - Funkčnost – Efektivita

Zajímavou součástí nabídky je unikátní program pro výpočet úniku tepla. Na základě vámi zadaných údajů získáte podklady pro realizaci fasády podle platných norem včetně kalkulace, hodnotící finanční náročnost plánované realizace. Za zmínku stojí také vzorové řešení detailů, které ovlivňují funkčnost a životnost zateplení.

Při zateplování starého domu je nezbytné dům zbavit případné vlhkosti. Vlhké zdivo ztrácí izolační schopnosti a teplo jím snadno uniká. Abyste předešli zbytečným komplikacím a měli jistotu, že vaše nemovitost splňuje požadavky pro řádné zateplení, nechte si provést stavební průzkum.

Radost bydlet

Pokud chcete změnit vzhled vašeho domova, FASÁDNÍ STUDIO vám zpracuje jeho barevné řešení včetně materiálového a technického provedení.

Stačí, když přinesete fotografie nebo projektovou dokumentaci domu či bytu, a studio vám připraví grafický návrh exteriéru a interiéru.

FASÁDNÍ STUDIO rozumí vašim potřebám a je vám vždy nablízku. Svůj servis poskytuje ve více než 100 pobočkách na celém území republiky. Jejich seznam a adresy najdete zde:

www.fasadnistudio.cz/fasadove_studio/fasadni-studia.htm.

Těšíme se na vaši návštěvu!