Multifunkční televizor Hyundai řady 924 je doslova nabitý praktickými funkcemi a zároveň je velmi jednoduchý na ovládání. Televizor s DVD přehrávačem má i USB vstup, funkci nahrávání a vestavěný DVB-t tuner pro příjem digitálního vysílání. Oceníte i mnoho jeho dalších funkcí.

Užijte si Hyundai televizor s tenkou LED obrazovkou, do kterého film na DVD přímo zasunete. V televizi je zabudovaný štěrbinový DVD přehrávač, na kterém jednoduše můžete pouštět cokoli. DVD mechanika si poradí nejenom s originálními DVD nosiči, ale i s filmy vypálenými ve formátech DivX, Xvid nebo MKV. Oceníte nejen velmi přehledné a intuitivní menu na obrazovce, ale i pohodlné ovládání televize s DVD mechanikou jedním dálkovým ovladačem.

Rychle si zvyknete i na možnost přehrávání filmů, kterou tento televizor nabízí přes USB vstup. Do něj jednoduše zasunete USB flash disk s filmem, na který se právě chcete dívat. Přes USB vstup je možné k televizi také připojit celý externí hard disk, tedy malou krabičku, ve které máte uloženo plno svých oblíbených filmů. Na televizoru si můžete jednoduše přehrát i videa, hudbu nebo si na velké obrazovce prohlédnout fotky. Je tu ale také jedinečná možnost naopak televizní pořady nahrávat! To s funkcí RECORD READY a na již zmíněný flash disk nebo externí uložiště. Způsobů nahrávání digitálního vysílání je hned několik. Buď volbou přes elektronického programového průvodce EPG, nastavením časovače nahrávání, nebo v danou chvíli začít nahrávání jednoduchým stiskem tlačítka record. Televizní pořady je možné nahrávat i v době, kdy nejste doma, a na vybraný pořad se tak podívat později. Další velmi praktickou funkcí je TIMESHIFT, kterou oceníte, jestliže vás při sledování televizních pořadů někdo vyruší nebo potřebujete od obrazovky na chvíli odběhnout. Zapnutím funkce můžete sledovaný pořad pozastavit a v klidu se na něj dodívat se zpožděním.

Značka Hyundai nabízí televize s DVD přehrávačem a funkcí nahrávání v HD a Full HD rozlišení v různých velikostech úhlopříčky od 41 cm až po 82 cm. Televize s DVD přehrávačem v úhlopříčce 82 cm je letošní novinkou. Svou velikostí jsou vhodné do menších pokojů, dětských a studentských pokojů, ložnic nebo i na chatu a chalupu. Televizím Hyundai menších uhlopříček nechybí ani připojení a nabíjení z 12V automobilové zásuvky. Některé modely mají vedle DVB-t tuneru i DVB-c tuner pro příjem digitálního vysílání ze sítě kabelových televizí.

Multifunkční televizor s DVD přehrávačem a všemi vychytanými funkcemi pořídíte za velmi přijatelnou cenu. Více informací na www.hyundai-electronics.cz.