Podobně jako v módě se i v interiérovém designu objevují trendy, které dané době vévodí. Tento rok se očekává, že v současné ekonomické situaci se lidé nebudou stěhovat tolik na nová místa, ale budou si zvelebovat svá stávající obydlí. Současné trendy se vrací k jednoduchosti, eleganci, čistému designu, světlým barvám a kvalitním materiálům. Stále je však povoleno přinášet do zařizování kreativitu a nebát se netradičních kombinací.

Pokud jde o barvy, mělo by spíš jít o jemné pastelové tóny, designéry je doporučováno přidat do vašeho interiéru pruhy, ať již vodorovné či svislé nebo třeba vintage prvky. Důležité je však myslet na osobitý styl, kvalitu zpracování, odlehčenost i možnou variabilitu. Přesně to vám nabídne společnost StarDeco, s. r. o., která se zabývá dovozem a partnerským prodejem širokého sortimentu interiérových doplňků a moderního nábytku. Přiváží na český trh designové produkty i pro náročné zákazníky za dostupné ceny.

Například řada ARTIE přinese do vašeho interiéru lehkost a profesionální design. Kombinuje dřevo a dýhu se světlejšími lakovanými povrchy, tímto váš interiér odlehčí a prosvětlí. Je zde použit kvalitní materiál, který se lehce udržuje. Je také dbáno na detaily, jako například na kování s tlumením, které dobrzďuje dovření dvířek, či plynové písty, které zajišťují nehlučné zavírání dvířek.

Pokud toužíte po moderním minimalismu, variabilitě a nízké ceně, doporučujeme vám řadu LAGO. Praktické využití se zde kloubí s kvalitním zpracováním a představuje se jednouchými tvary a čistými liniemi. Nábytek této řady je velmi důmyslně zpracovaný, na první pohled minimalistický vzhled doplňuje vnitřní komplexní systém úložných řešení.

Společnost StarDeco, s. r. o., vám je schopna vyjít maximálně vstříc a přizpůsobit se vašim požadavkům a přáním. Problém nenastane ani s dodacími lhůtami, firma totiž disponuje značnými skladovými zásobami. Přesvědčte se na www.stardecoshop.cz sami, že StarDeco vám umožní bydlení podle posledních trendů, nebo se zajděte podívat přímo osobně na adresu: StarDeco, s. r. o., Na Křečku 365, 109 00 Praha 10-Horní Měcholupy.

Můžete se také zúčastnit právě probíhající soutěže o 3 vouchery StarDeco v hodnotě 1000,- Kč.

Moderní design a splnění vašich přání, to je StarDeco!