Ve vašem stylu

FASÁDNÍ STUDIO, www.fasadnistudio.cz, patří k novinkám na našem trhu. Jeho cílem je poskytovat odborné zázemí, kompletní servis a materiálové řešení pro stavbu či rekonstrukci domů a bytů na jednom místě.

Specifickou oblastí je design interiéru. Výběr jeho barevnosti se ve FASÁDNÍM STUDIU provádí pomocí speciálního přístroje - spektrometru. Ten dokáže vygenerovat receptury i pro ty nejjemnější barevné tóny, které nenajdete v žádném vzorkovníku. Tímto originálním způsobem můžete stěny vašeho bytu či domu „obléct“ do odstínů vašeho oblíbeného oblečení nebo doplňků. Kromě kvalitních interiérových barev zde najdete také širokou nabídku dekorativních omítek, které zatraktivní jakýkoliv typ prostoru. K nabídce studia patří také poradenský servis a bohatá škála systémových a produktových řešení.

Nový vzhled vašeho domova docílíte pomocí barevného ztvárnění. FASÁDNÍ STUDIO vám na základě aktuální fotografie nebo projektové dokumentace bytu či domu vypracuje grafický návrh jeho exteriéru a interiéru.

Myslete prakticky!

Nosným prvkem každé stavby je funkční fasáda. To platí zejména při zateplování starých domů, u kterých by se nemělo zapomínat na měření vlhkosti. Vlhké zdivo ztrácí své izolační schopnosti a teplo jím snadno uniká. Navíc hrozí riziko ve formě vzniku plísní.

Abyste se vyhnuli zbytečným komplikacím a měli jistotu, že vaše nemovitost splňuje požadavky pro řádné zateplení, nechte si provést stavební průzkum, díky kterému eliminujete případné nedostatky.

FASÁDNÍ STUDIO rozumí vašim potřebám a je vám vždy nablízku. Svůj servis poskytuje ve více než 100 pobočkách na celém území republiky. Jejich seznam a adresy najdete zde:

www.fasadnistudio.cz/fasadove_studio/fasadni-studia.htm.

Těšíme se na vaši návštěvu!