1. Prostá krása

Interiéru s odkazy k etno stylu by na okně slušel látkový panel s efektním černobílým vzorem. Jednoduchý motiv svým půvabem připomíná čínské kaligrafie, takže příhodně dokresluje zvolený styl. Kromě toho bílo-černý kontrast je velmi působivý a skvěle sekunduje výrazně červeným odstínům podlahy a sedačky. Výtvarně atraktivní motiv je široký stejně jako čistě bavlněná látka Tradklover - 140 cm. Ikea ji prodává v metráži za 129 Kč/bm.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

2. Elegantní moderna

Protože interiér míchá moderní prvky se stylovými, je možné zvolit látku s čistě moderním vzorem. Geometrické vzory jsou nestárnoucí klasikou, která zůstává stále zajímavá a přitažlivá. Čtverce pečlivě vyvážené ze čtveřice pruhovaných segmentů tvarově navazují na opěradla jídelních židlí, takže jejich spojení obohatí interiér svou synergií. Atraktivita látek na fotografii spočívá v jejich univerzálním využití a kombinaci vzorovaného závěsu se vzorovanou záclonou, odlehčenou případně čistě bílou organzou. Cena látek od firmy Saum & Viebahn se liší dle dodavatele a pohybuje se kolem 1300 – 1600 Kč/mb v šíři 140 cm.

3. Barevné etno

Kdo se barev nebojí a má je rád, nadchla ho určitě temperamentní kombinace bílé, černé a červené. Červená sedačka a teple zářivě oranžové tóny masivní podlahy stojí za povšimnutí a jejich půvab potřebuje v interiéru své „zrcadlo“. Tím se mohou stát pestré závěsy s motivem pruhu v nádherných barvách odlehčených vypalovaným vzorem. Odvážně vzorovaná látka vdechne interiéru nový život: nejenže zcela promění jeho náladu, ale dodá mu vitalitu a pozitivní energii, které s sebou teplé barvy odjakživa nesou. Cena látek od firmy Saum & Viebahn se liší dle dodavatele a pohybuje se kolem 1300 – 1600 Kč/mb v šíři 140 cm.