Byt v podkroví? To se nosí! Útulné bytové prostory pod skosenou střechou přestaly být doménou chudých zneuznaných umělců a staly se módním hitem. Také proto, že mohou být vzdušné a plné světla. Ideální cestou pro sluneční paprsky jsou střešní okna VELUX. Také u slunečního světla však platí, že čeho je moc, toho je příliš. Až vás omrzí, určitě oceníte kolekci doplňků ke střešním oknům, které pro své zákazníky společnost VELUX připravila. Můžete si vybrat z mnoha typů. Například rolety - jsou velmi praktické, poskytují pocit soukromí, zastaví pronikavé paprsky letního slunce a změní je v sametové přítmí. Tlumené světlo oceníte nejen v ložnici, ale i v dětském pokoji či v pracovně při práci s počítačem. Rolety se hodí pro jakýkoli interiér, v nabídce je mnoho barev a odstínů.

  • Máte-li slabost pro přírodní materiály a vaším heslem je jednoduchost, přikloníte se možná k bavlněné roletě RLL, mezi jejíž výhody patří mimo jiné příznivá cena. Vyrábí se v barvě světlemodré, tmavomodré, bílé, béžové a hnědé.
  • RHL - to je zkratka pro roletu, která má podobné vlastnosti, ale je navíc vybavena hliníkovou krycí lištou, která decentně halí horní otáčecí mechanismus rolety. Tuto roletu můžete mít v příjemně žlutém odstínu, v matně zelené či kobaltově modré barvě. Pro dětský pokoj se hodí žlutá s veselým barevným vzorkem a pro obývací pokoj zase roleta z tkaniny, jejíž vazba připomíná hrubé plátno.
  • Držíte po obědě siestu? Správně, relaxace není nikdy dost. Potom by pro vás mohla být zajímavá roleta, která nese příznačný název - Siesta. Zachytí i nejintenzivnější sluneční světlo a budete-li si přát, nepronikne do vaší ložnice ani paprsek. Z téhož důvodu se hodí na okna dětského pokoje. Kdo z nás někdy nepoužil větu: "Už musíš spinkat, vidíš, už je přece tma!" Siesta je pro vás připravena v béžové či béžové se vzorem, v cihlově červené se vzorem a také v tmavomodré barvě.
  • Elegance je když… Když si na okna pořídíte lamelové žaluzie. Díky lamelám můžete dávkovat intenzitu a směr přicházejícího světla s přesností, která připomíná lékárnické váhy. Lamelová žaluzie se hodí do každého interiéru - od intimního prostředí vaší koupelny až po kanceláře vaší firmy. Jednotlivé lamely jsou opatřeny vrstvou THERMO-STOP, která zabraňuje úniku tepla z místnosti - to když je nasměrována do interiéru, a naopak zmírňuje tepelný efekt slunečního záření, je-li obrácena směrem ven.
  • Plisovaná nemusí být jen sukně. Nevěříte? VELUX pro vás připravil plisovanou roletu, která se hodí pro použití v bytě i v prostorách vaší kanceláře. Vyrábí se ve dvou barevných variantách: bílá a šedá s vrstvou THERMO-STOP, která slouží jako tepelná izolace.
  • Okno na jihozápad v zimě potěší, protože vpouští do bytu sporadicky se objevující slunce, v létě je však bránou, kudy do místnosti vchází sluneční žár - a to celé dlouhé odpoledne až do večera. Kdo něco takového zažil, ocení v plném rozsahu komfort, který nabízí venkovní markýza MHL. Ta tlumí prostup tepla do podkrovních místností, ale nezakrývá výhled. Co víc si přát?
  • A přesto je tu něco navíc, něco zbrusu nového: předokenní roleta. Nejenže poskytuje příjemné zatemnění před dotěrným světlem, ale také tlumí hluk, který přichází zvenčí. Chcete vyvětrat se zataženou roletou? Klidně můžete. Předokenní roleta vám to umožní. A strhne-li se z letního vedra bouřka s krupobitím, roleta jej k okennímu sklu nepustí. K tomu všemu slouží jako tepelná izolace, která chrání v létě před vedrem a v zimě před chladem. Co kdybyste vyzkoušeli výhody rolet v praxi? Máte jedinečnou příležitost. Společnost VELUX připravila pro své zákazníky nabídku sady 2 v 1. Sada zahrnuje interiérovou roletu RLL v některé z pěti barev a venkovní markýzu MHL v černé barvě. Chopte se příležitosti a oproti běžným cenám ušetříte 10%! -VELUX CR, s.r.o.-