plovoucí podlahy HAROHARO tradice – Franz Paul Hamberger založil firmu Hamberger v roce 1866 a do vínku jí vložil tradiční hodnoty dobrého hospodáře, šetrného vztahu k přírodě a průkopnického ducha. Tento průkopnický duch společnosti, která začínala výrobou sirek a cihel, prošel generacemi až do dnešních dnů. Podnikatelská vize a někdy i odvaha byla a je motorem investic do vývoje materiálů, dekorů a nových technologií, které jsou harmonicky přidávány do stávající struktury a posilují úspěch rodinné firmy Hamberger.

HARO současnost - rodinná atmosféra na vás dýchne hned při vstupu do firmy a pak už vám nezbývá než obdivovat spojení klasického řemeslného umu s nejmodernějšími technologiemi.

Šetrnost k přírodě dokumentuje zpracování odpadů v moderním energetickém centru měnící veškerý odpad na tepelnou a elektrickou energii. Suroviny, které firma zpracovává jsou z vlastních certifikovaných udržitelně obhospodařovaných lesů, společnost provozuje eko farmu a pily pro prvotní zpracování dřeva.

Firma Šinkmajer uvádí na trh pestrou kolekci podlah HARO 2009 »

laminátové podlahy HAROLaminátové podlahy – zažijte ten rozdíl. Hladké nebo hrubé, lesklé nebo matné – vyberte si mezi šesti různými povrchy s mámivě pravými dřevěnými strukturami a dekory dřevin ze všech koutů světa.

Dřevěné podlahy s nabídkou přes 200 různých druhů dřevěných podlah ve 20-ti druzích dřeva a dominující kvalitě vytvoří z vašich prostor fantastický svět pro bydlení. Díky svému přírodnímu vzhledu a své vysoké hodnotě jsou HARO podlahy předurčené pro vytváření náročných prostor.

Moderní i tradiční dekory ze všech koutů světa – přesvědčte se sami »

HARO parkety položené klasicky nebo v anglickém napojení působí překvapivě moderně. Pro domov, který vás dokáže každý den stylově přivítat.

HARO korková podlaha je dokonalou volbou, vyzařuje nesrovnatelnou přírodní pohodu, živost, teplo a měkkost – jako byste u Vás doma měli portugalské slunce.

CELENIO – světová novinka výhradně od HARO »

Celenio - světová novinka pouze od HAROCelenio je nová podlahová konstrukce ze dřeva. Spojuje teplo a pohodlí dřeva s autentickým dekorem a strukturou kamenné podlahy. Navíc zaujme svou vysokou odolností proti nárazu, ohýbání a zlomení. Snadná a rychlá montáž, nízká hlučnost a hlavně úchvatný design, to vše hovoří pro Celenio.

autor : Marcel Charvátfoto: HARO Hambergerpodklady: Firma Šinkmajer