Globální oteplování mění naše klima a fosilní zásoby zdrojů energie se neustále zmenšují. To na druhé straně vyvolává stálý růst ceny energie. My všichni se tak ocitáme v těžké a napjaté situaci, která nás nutí hledat nové cesty. Úspornost a šetrné zacházení s přírodními zdroji je hlavním tématem pro nás pro všechny. Výrobce svítidel EGLO si cíl šetrného zacházení s vzácnými přírodními energetickými zdroji vzal za svůj a vyvinul inovativní energeticky úsporné produkty. Díky tomu i vy můžete šetřit energii. Zakoupením svítidla této značky uděláte něco pro ochranu našeho životního prostředí. Přesně ve smyslu starého indiánského přísloví: „Tuto planetu jsme nezdědili po našich předcích, ale propůjčili jsme si ji od našich dětí.“

Šetřit energii se vyplatí!

Používání úsporného osvětlení přispívá k ochraně našeho životního prostředí, a to díky tomu, že se tak šetří vzácné přírodní energetické zdroje.

Díky moderním svítidlům od firmy EGLO docílíte ve svých domovech pozitivní atmosféry, chráníte životní prostředí a navíc šetříte svoje peníze! Výhody energeticky šetrného osvětlení:

  1. úspora peněz až do výše 80 % nákladů na elektriku
  2. dlouhá životnost – v provozu až 10 let
  3. chrání životní prostředí – šetří vzácné přírodní zdroje

Osvětlení, nebo topení?

Osvětlení spotřebuje přibližně 10 % z celkové spotřeby elektrické energie v průměrné domácnosti. Obyčejná žárovka promění 95 % z tohoto podílu na teplo. Jen ten zbytek je potřebný na světlo.

Běžná 60W žárovka za 10 let navýší náklady na elektrickou energii v průměru o 120 eur. Finanční náklady na srovnatelné 12W osvětlovací prostředky budou za stejnou dobu tvořit jenom 24 eur.

Jedno jediné úsporné svítidlo sníží finanční náklady na elektrickou energii až o 96 eur. Díky modernímu úspornému osvětlení, které má mnohem delší životnost, můžete následně ušetřit nákup až devíti běžných žárovek.

První generace úsporných svítidel vytvářela jenom studenou atmosféru a byla pramálo atraktivní. Moderní energeticky úsporná svítidla od firmy EGLO mají s touto první generací jenom málo společného. V oblasti energeticky úsporných svítidel používá EGLO výhradně nejmodernější technologie. Výsledkem jsou moderní designová svítidla, jejichž světlo vytváří pozitivní atmosféru domova. Přesvědčte se sami, jak chytrá a atraktivní jsou energeticky úsporná svítidla od firmy EGLO.

-EGLO-