Není to sice levné, ale je to dobrá adresa, za sousedy má golfistu Jacka Nicklause a tenistu Peta Samprase.

Britney to má s bydlením těžké. Jde o takovou osobnost, že najít si bydlení, které by odpovídalo jejím kvalitám a potřebám, není téměř možné. Tak renesanční člověk, jako je Britney, totiž potřebuje opravdu výjimečné sídlo. Už jen to, aby v něm mohla provádět vše, co umí. Nezapomínejme, že Britney Spears je nejen zpěvačka a herečka, ale také moderátorka, produkční, alkoholička, tanečnice, návrhářka parfémů i oblečení.

Ups, Britney to udělala znovu

Co se týká bydlení, měla vždy vyhraněný vkus. Dům s méně než deseti ložnicemi ji vůbec nezajímal, nejméně čtyři koupelny byly povinností. Jejím nejlevnějším bydlením bylo londýnské apartmá v ceně “jen“ 600 milionů korun. Nejdéle žila Britney v luxusní haciendě v kalifornském Calabasas. Dům ležící na téměř 1800 metrech čtverečních byl vlastně malý palác - ale přizpůsobený potřebám popové princezny. Většina pokojů byla vymalovaná do růžova nebo fialova, každý kout byl ozdoben nesmyslným množstvím detailů. Když se Britney stala matkou, ukázalo se ale, že takové bydlení je pro děti zcela nevhodné. Chyběly tam jakékoliv zábrany, takže děti mohly spadnout do bazénu nebo se zřítit ze schodů. A zpěvačka se stěhovala. Do hotelu…

Teď se rozhodla, že vlastní dům je vlastně v době klesajících cen nemovitostí nesmyl, a nové bydlení si pronajala. Za půl milionu korun měsíčně si pronajala vilu jen 35 kilometrů od Hollywoodu. Je mrňavý - na její poměry takřka titěrný. Jen považte - pouhých pět ložnic, fitko o rozloze jen 25 m² a trapně zakrslý třicetimetrový bazén. To jí má stačit ke spokojenému životu?

Tomu nemůže věřit nikdo. S nejvyšší pravděpodobností zde bude Britney pobývat jen dočasně, pravděpodobně kvůli nějaké práci v Hollywoodu. Ve světě filmu a seriálů se už mihla vícekrát - a většinou docela úspěšně. Epizody seriálu How I met You mother, ve kterých se objevila, patřily k těm nejsledovanějším, film Crossroads sice dostal Zlatou malinu za nejhorší snímek roku, ale komerční propadák to nebyl. Co myslíte, můžeme zase brzy čekat nějaký velkofilm s Britney Spears?

Nový dům ale také dokazuje, že Britney konečně dospěla. Už žádné růžové stěny nebo tapety, dokonce je tento domek i bez vlastního kina. Jeho dominantami jsou veliká kuchyně, krásná veranda s výhledem na Hollywood a také terasa na grilování. Podívejte se:

Foto: www.isifa.com