Tori Spelling, celým jménem Victoria Davey Spelling, patří mezi typické hollywoodské celebrity. Její otec Aaron Spelling byl slavným producentem, a tak dcera měla cestu do televize i k filmu od dětství otevřenou. Světovou proslulost si získala především jako představitelka teenagerky Donny Martinové v seriálu Beverly Hills 902 10. Touto rolí však svůj herecký rejstřík nevyčerpala, objevuje se v hororech, v komediích i v romantických filmech. A přestože se po smrti svého otce nemůže už opírat o jeho vliv, zdá se, že o herecké nabídky nemá nouzi. Vedle této profese se však věnuje řadě dalších projektů a aktivit. Mimo jiné se zabývá tvůrčím psaním a vydala již dvě autobiografické knihy. Zajímá se i o charitu, spolupracuje s organizací DREAM Foundation, jež pomáhá vážně nemocným lidem.

Díky dostatku finančních prostředků vlastní několik nemovitostí. V roce 2009 si za peníze zděděné po otci koupila se svým manželem Deanem McDermottem rozsáhlé sídlo na pozemku o rozloze téměř 7000 m² se šesti ložnicemi, kuchyní s jídelním koutem a pokoji pro hosty a s prostorným obývacím pokojem, jehož centrem je krb, který si manželé sami navrhli.

O Tori Spelling se hovoří nejen ve spojení s jejími dětmi a jejím smyslu pro mateřství, ale také s domem, který má u vchodu nápis McDermott – Dětská farma. Dům se jmenuje Chateau La Rue – tedy Královský zámek. Je celý postaven v koloniálním slohu inspirovaným řeckou architekturou. Každý, kdo prochází kolem stavby, si všimne na jejím průčelí ionských bílých sloupů, které ostře kontrastují s tmavě hnědým povrchem stěn. Stejné sloupoví najdeme i v interiéru, kde se odráží na pozadí černých stěn haly.

Návštěvníky přitahují nejen pohodlná křesla, ale také symetricky umístěná velká akvária ozdobená rybami a mořskými sasankami. Ve všech místnostech je kladen důraz na kontrast jasných barev s temnými. Na zdobný prvek, který zároveň vyvolává pocit tepla, byly povýšeny krásné dřevěné podlahy. Celý dům je zařízen moderně. Stěny zdobí abstraktní malby. V kontrastu s geometrickými tvary nábytku jsou zdobné křišťálové lustry a sochařské či kamenické dekorace evokující starověké Řecko.

Celý dům Tori pojala jako moderní hotel pro současnou generaci. Počítá s hosty, jež chce bavit například tematickými večery, a na trávníku před domem jim pouštět filmy. Tori se při jeho projektování hodně inspirovala domem svého otce.