Kolekce barevných krystalových skleniček na šampaňské, bílé a červené víno a vodu - Osmany Laffita Crystal, navržená v Havaně, ručně vyrobená v České republice, je nejnovějším počinem návrháře kubánského původu.

Skleničky jsou navrženy v osmi teplých barevných tónech v nejvyšší kvalitě ústně foukaného skla. Rubínové, tmavě a světle modré, růžové, zelené, hnědé, kouřové anebo průhledné křišťálové mohou být navzájem jakkoliv kombinovány. Každá barva je dostupná ve třech verzích krajkové ozdoby. Průhledné, platinové nebo zlaté.

„Stejně tak jako je v České republice dlouhá tradice ve výrobě obuvi, je zde také obrovská odborná znalost ve výrobě skla. Spojil jsem se s uznávanou sklárnou Květná, abych mohl představit svou první kolekci skleniček inspirovanou krajkou. Na skleničkách jsou vzory krajky v plejádě barev. V kolekci je tolik barev, protože stejně jako v módě budou zákazníci upřednostňovat různé barvy pro různé příležitosti a denní doby. Bylo pro mě důležité, aby kolekce byla zároveň ekologická, takže jsme společně se sklárnou Květná vytvořili něco, co bych nazval eko-křišťál nebo krystalite. To znamená, že skleničky neobsahují olovo, a tak neškodí životnímu prostředí,“ říká Osmany Laffita.

Součástí kolekce Osmany Laffita Crystal je také originální dárkový set, ideální pozornost pro ctitele vytříbené krásy a kvality. „Vždy mi přišlo trochu trapné, když jsem jako host dorazil na slavnostní večeři a obdaroval hostitele obyčejnou lahví šampaňského. To bylo také důvodem, proč jsem vytvořil i speciální dárkové balení se dvěma skleničkami na šampaňské a volným místem pro umístění lahve šampaňského dle vašeho výběru. Je to mnohem hezčí a elegantnější dárek, který s sebou můžete přinést,“ dodává Osmany Laffita.

A my se ptáme. Líbí se vám skleničky z kolekce Osmany Laffita Crystal? Pište, vaše názory nás zajímají.