Nemusíte být majitelem sadu nebo ovocné zahrady, abyste měli doma čerstvě natrhaná jablka. S Grafosklem od J.A.P. – celoskleněným obkladem za kuchyňskou linku, lze mít motiv tohoto klasického podzimního ovoce stále na očích. Že dáváte raději přednost červeným jablkům? Není problém. Motivy jsou v nabídce různé, nebo si můžete přinést i vlastní.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT:

Právě se sbírají ořechy. A ořech je i tradičním materiálem pro tvorbu nábytku. Jeho vzhled a struktura je nezaměnitelná. Využijte harmonické struktury této dřeviny a pořiďte si ji např. do koupelny… Třeba tady představujeme model koupelnové skříňky Infinity s bílým umyvadlem z dílny Dřevojasu. Kontrast hnědé a bílé spolu sedí a bílý korpus výrazně odlehčí tmavé dřevo.

A co to slibované listí? Co takhle efektní a elegantní kuchyni s listím. Stačí využít digitální grafiku Overface z dílny Trachey, která opatří jakákoliv hladká nábytková dvířka či jiné plochy vybraným dekorem… A je prakticky jedno, kam tento dekor dáte. Může to být do kuchyně, koupelny, ložnice…