Interiér je to fantastický. Středomořský vzhled, francouzské Azurové pobřeží... Všechno je tu spojeno. Svěží, nadčasově hezkou kombinaci modré s bílou přirozeně protepluje masivní borovicová podlaha. Světlá sedací souprava ale nabízí dostatek místa pro zajímavější dekorativní polštářky, kterých ve stylovém interiéru není nikdy dost. A navíc interiér víc zdomácní.

1. Stylová klasika

Polštářky v typické modro-bílo-červené barevnosti od firmy Gant světlou pohovku rozzáří, oživí a interiéru dodají punc elegance. Červené polštářky sem vnesou žádoucí chybějící akcent. Půvab skupiny několika barevně propojených polštářků efektně znásobí přehoz opakující hvězdičkový vzor. Cena za polštářky s rozměrem 50 x 50 cm je 1399 Kč, 1499 Kč nebo 2999 Kč podle typu.

2. Staré dobré časy

Ke stylovému nábytku se výborně hodí polštáře s motivem dopisů, které navozují atmosféru starých dobrých časů a do interiéru v lehkovážné prázdninové náladě vnášejí melancholický prvek. Polštářky s příznačnými názvy Postal a Stamps prodává The Pillow shop za 895 Kč, hnědý polštářek s motivem autobusu se jmenuje Ticket a stojí 1445 Kč. Zajímavý kontrast s potištěnými potahy vytvoří pletené polštářky s klasickým copánkovým vzorem od firmy Esprit. Ty zdaleka není nutné kupovat – lehce nedokonalá ruční pletenina bude působit mile a domácky.

O chybách v interiéru si můžete přečíst také:

3. Něžná romantika

Pro romantického snílka se nabízí varianta vnést do chladného modro-bílého interiéru trochu něhy a snění s půvabnými motivy motýla a ptáčka v růžovo-fialových odstínech. Dekorativní polštářky s tištěnými motivy z The Pillow shop propojí se stávající chladnou barevností pokoje pruhovaný polštářek od firmy Esprit. Zajímavý kontrast vnese do skupinky bavlněný polštářek s ručně tištěným nápisem LOVE IS IN THE AIR, který na portálu Fler prodávají Kosí sestry.

Foto: Fler, Esprit, The Pillow shop, Gant