Že to není bydlení ledajaké, je jasné už na první pohled. Melanie vložila do jeho úprav značné peníze, ale změna je život, a tak se ho rozhodla prodat.

Melanie Brown nastartovala svoji kariéru s nejúspěšnější dívčí skupinou z přelomu tisíciletí Spice Girls, kde vystupovala jako Scary Spice. V r. 2000 vydala, co by slavná Mel B, své první album Hot s velmi úspěšnou písní Tell Me. Její další alba však již nikoho nenadchla, a tak se rozhodla hledat štěstí jinde. Například v r. 2007 se přihlásila do taneční soutěže Dancing with the Stars, kde se svým partnerem vyhrála druhé místo. Hlavní parketou její umělecké kariéry se však stala televize. Z herečky, která už od devadesátých let vystupovala v řadě televizních filmů a seriálů, se vyklubala i úspěšná moderátorka.

Vedle své umělecké dráhy plní Melanie Brown i roli mateřskou. V r. 1998 se provdala za tanečníka Jimmyho Gulzare a o rok později se jim narodila dcera, kterou pojmenovali exoticky Phoenix Chi. Manželství však nemělo dlouhé trvání. V průběhu roku 2006 zjistila, že čeká dítě s hercem Eddie Murphym, který se však k přiznání otcovství příliš neměl. Následující svatba tedy nebyla s Eddiem, ale s filmovým producentem Stephenem Belafontem, kterého si vzala v r. 2008 v Egyptě. S ním má nyní svou třetí dceru, kterou šťastní rodiče pojmenovali po americkém městě Madison.

Že se Melanie nespokojí s ledasčím, o tom svědčí i její luxusně zařízené rodinné sídlo v Los Angeles. Dům koupila v roce 2009 za 3,2 milionu dolarů, a protože od té doby prošel nákladnou rekonstrukcí, jeho cena ještě vzrostla.

Je to z několika částí složený dvoupatrový dům s řadou balkónů, venkovním ohništěm a bazénem. Vnější vzhled i interiér jsou upraveny v historizujícím stylu, sjednocujícím prvkem jsou křišťálové lustry, obložené stěny zdobené tapetami. Téměř v každé místnosti se nachází zrcadlo a krb. Vstupní hale dominuje velké točité schodiště s kovaným zábradlím, interiér je ozvláštněn výstupy ve zdi.

Budova má několik ložnic, kuchyní, obývacích pokojů, samostatnou velikou šatnu, fitcentrum a kino. Z řady pokojů je přímý vchod na terasu s bazénem. V moderním stylu je zařízen pouze dětský pokoj, nahrávací studio a samozřejmě fitcentrum. Zajímavý je kontrast mezi zmíněným studiem, kterému vévodí hnědá kožená sedačka a má červené stěny, zatímco sedačky v kinosále jsou nápadně červené a obložení stěn tmavě hnědé. Koupelna je upravena ve stejném duchu jako zbytek domu, hlavním obkladovým prvkem je leštěný mramor, v jídelně je to lámaný kámen.

Kdo bude šťastným majitelem tohoto luxusního sídla a kam se chce Melanie přestěhovat, se zatím neví. Téměř jisté však je, že si své nové hnízdečko zařídí se stejnou elegancí. Talent na to má.

Foto: www.isifa.com