Už jsme si zvykli, že lidé pohybující se ve světle ramp nemohou bydlet v obyčejném činžáku či v malém domku s početnou rodinou. Významné celebrity rády předvádějí svá luxusní sídla a někdy se i samy výrazně podílejí na jejich podobě.

Čtyřicátníci a ti, jež se blíží seniorskému věku, většinou mají na svém kontě dost peněz i zkušeností, aby se pustili do zajímavých projektů. Ale dnes přichází sláva i majetek někdy nezvykle brzy, a tak je třeba si zvykat, že i ti, co sotva odrostli dětským střevíčkům, se už dokážou postavit nejen na vlastní nohy, ale dokonce si staví i své vlastní domy.

Mezi talentovanou mládež s notnou dávkou štěstí patří i osmnáctiletý Justin Bieber. Narodil se 1.3.1994 ve Stratfordu v provincii Ontario v Kanadě a do síně slávy se zapsal jako zpěvák, tanečník, herec, skladatel, hráč na kytaru, piano, trumpetu a bicí. Proslulým se stal díky své matce. Na konci roku 2007 totiž začala nahrávat videa s jeho hudebními produkcemi na YouTube pro své známé a příbuzné. Brzy se však mladičkému zpěvákovi a multiinstrumentalistovi ozval manažer Scooter Braun a dostal ho do nahrávacího studia. Na konci roku 2009 vydal Justin Bieber svou první studiovou nahrávku My World a jeho hlas i hudební umění obsadily přední místa žebříčků populární hudby.

Takže ke svým osmnáctým narozeninám si tento mladík mohl darovat pro sebe a svou přítelkyni Selenu Gomezovou nové bydlení za 10,8 milionů dolarů uprostřed nádherné přírody Hollywood Hills.

Rozlehlý dům je umístěný na svahu nad jezerem a obklopený bujnou vegetací. Má nádherný výhled na hory i jezero. Třípodlažní stavba působí jako sendvičová skládačka s různě velkými, více či méně prosklenými, balkóny. Stavitelé zkombinovali sklo, narudlé kvalitní dřevo a ocelové nosníky. Jde o jakýsi typ bungalového vrstveného bydlení s cestami dlážděnými kamennými deskami a se skleněnými stěnami, které jsou plně stažitelné a umožňují pokračovat v bydlení směrem ven na obří terasu u zajímavě tvarovaného bazénu.

V domě najdeme pět ložnic, tři koupelny a řadu dalších prostor. Vnitřní zařízení je často v bílé barvě, někdy je v blízkosti kombinace s černou. Vedle moderních interiérů zde najdeme i jakýsi zámecký kout s obrovským křišťálovým lustrem a s imitací pseudorokokových křesílek obklopujících dlouhý stůl. V obývacím pokoji jsou umístěna krbová kamna, bílé sedačky na kožešinovém koberci a na to vše ze své výše shlíží mezi skleněnými stěnami obří portrét Marilyn Monroe.