Vinylové podlahy jsou na trhu nabízeny v mnoha podobách: v rolích, v dílcích pro lepení nebo se zámkem pro položení plovoucím způsobem. Zákazník si může vybrat dle svých preferencí či dle důvěry ve své kutilské schopnosti.

Vinylové podlahy od českého výrobce, společnosti Fatra, a. s., jsou vinylové podlahy Thermofix a FatraClick. Tyto podlahové krytiny budou zajisté vyhovovat vašim vysokým nárokům na elegantní design a zároveň určitě splní vaše požadavky na praktičnost. Jsou ideálním řešením pro všechny domácnosti, které odmítají klasické PVC či laminátovou podlahu, nebo se bojí dřevěné podlahy, která vyžaduje citlivější zacházení a náročnější údržbu a také velmi často znamená vyšší pořizovací náklady. Pro své univerzální vlastnosti jsou vinylové podlahy v současnosti opravdu velkým trendem. Nedávno se dokonce uplatnily během renovací interiérů v pořadu Jak se staví sen.

Plovoucí vinylová podlaha FatraClick

Nejjednodušší pro pokládku jsou vinylové podlahy se zámkem, které se kladou klasickým plovoucím způsobem, který většina zná z laminátových podlah. Příkladem vinylové plovoucí podlahy je i podlaha FatraClick.

Tato podlaha je velmi odolná proti opotřebení, špíně a zároveň je nenáročná na údržbu, protiskluzná, má velmi dobré tepelně-izolační vlastnosti a je vhodná pro alergiky. V porovnání s ostatními přírodními materiály (např. dřevěnou podlahou) je teplejší a vhodná i pro pokládku na podlahové topení.

Podlaha FatraClick vám bude sympatická svou dostupností, příjemným, kultivovaným vzhledem, ale i desetiletou garancí a výhodnou cenou. Pro spotřebitele, který zakoupí podlahu v obchodní síti V-PODLAHY (www.vpodlahy.cz), je cena 739 Kč/m² (bez DPH).

Vinylové dílce Thermofix

Další vinylovou podlahou v nabídce společnosti V-PODLAHY jsou luxusní vinylové dílce Thermofix. Díky své konstrukci patří Thermofix mezi velmi kvalitní vinylové podlahy. Je vyztužený skleněným rounem, což zaručuje maximální rozměrovou stálost. Nášlapná vrstva podlahy Thermofix je opatřena dezénem a PUR vrstvou, což velmi usnadňuje údržbu, zvyšuje odolnost podlahy a prodlužuje její životnost. Letos se Thermofix dočkal zajímavých inovací. Nové dekory vinylové podlahy Thermofix 2012 - 2014 jsou složeny z kolekcí Rustikal, Elegance a Stone.

  • Vsetín: Jiráskova 701, (Otevírací doba: Po-Pá: od 7:00 do 16:30 hod.)
  • Brno: Masná 104, (Otevírací doba: Po-Pá: od 7:00 do 16:30 hod.)
  • Olomouc: Areál VGP- hala C, Dolní Novosadská, (Otevírací doba: Po-Pá: od 7:00 do 16:30 hod.)
  • Ostrava: Teslova 2, (Otevírací doba: Po-Pá: od 7:00 do 16:30 hod.)
  • Pardubice: Na Spravedlnosti 1533, (Otevírací doba: Po-Pá: od 7:00 do 16:30 hod.)
  • Praha 9: Areál VGP, budova D1, Do Čertous, (Otevírací doba: Po-Pá: od 7:00 do 16:30 hod.)
  • Ústí nad Labem: U Podjezdu 523/2, (Otevírací doba: Po-Pá: od 7:00 do 16:30 hod.)

www.vpodlahy.cz