Vinyl je materiál, který poskytuje žádaný komfort, a to jak v podobě estetických, tak i funkčních vlastností. Je příjemný na dotyk, odolný a snadno udržovatelný. Ve formě zámkových vinylových dílců se navíc snadno pokládá, aniž by bylo potřeba řešit nejprve demontáž staré podlahoviny. Takový postup šetří nejen spoustu času, ale také finančních prostředků.

Zámkové vinylové dílce nevyžadují složitou přípravu podkladu

Rychlou pokládku umožňuje propracované řešení nazývané Clic System od společnosti Gerflor, díky kterému není nutné ztrácet čas vyrovnáváním podkladu a dalšími jeho úpravami. Novou podlahu není třeba lepit či svařovat, jednotlivé lamely se do sebe lehce zacvakávají s pomocí vertikálních zámků. V budoucnu pak v případě potřeby bez problémů vyměníte poškozenou lamelu, třeba i uprostřed místnosti, aniž by byla oprava na podlaze posléze znatelná. Novou podlahu Clic System položíte v celém bytě velice rychle, protože 10 metrů čtverečných zrekonstruujete tímto unikátním řešením za pouhou hodinu. Proměna domova tak zabere minimum času i úsilí.

Clic System lze využít i v koupelně či kuchyni

Protože jsou podlahy společnosti Gerflor vyráběny ve Francii, plní jejich vzhled ty nejvyšší estetické nároky. Pestrá škála moderních dekorů, které v sobě snoubí aktuální trendy a přirozenost, dovoluje dopřát novou podlahu jakémukoliv interiéru, v jakékoliv místnosti. Vinylové dílce se navíc snadno udržují, při čištění není potřeba velkého množství vody ani čisticích prostředků. Materiál je také vhodný pro alergiky, protože se v něm nedrží nežádoucí plísně či mikroby.

Rozmanitost využití podporuje i složení materiálu, který je ve vrstvách zesílený a vyztužený, a tak je odolný vůči působení vlhkosti i například střídání teplot, neponičí ho ani drápky domácích mazlíčků. Bez obav z rychlého opotřebování nebo nenadálého poškození tak můžete podlahu Clic System instalovat do koupelny nebo kuchyně.

Nemilé překvapení v podobě zvlnění a vyboulenin vás tak určitě nepotká.

Společnost Gerflor k výrobě svých produktů využívá plně recyklovatelné suroviny a v jejich materiálech nenajdete ani žádné škodlivé a toxické příměsi. Firma se tak aktivně podílí na ochraně životního prostředí, které přisuzuje velký význam. Díky takovému postoji tak patří mezi evropské společnosti, co plní přísné nároky ISO 14001. Její podlahoviny jsou zárukou toho, že si svůj domov vybavíte zdravotně nezávadnými materiály, co zpříjemní vaše bydlení.