Široký sortiment nábytkového kování Hettich je nyní nabízen s atraktivním benefitem: celoživotní garancí kvality.

Německá společnost Hettich je jedním z největších světových výrobců nábytkového kování a již déle než sto let vyvíjí a vyrábí inovativní a kvalitní produkty, které jsou celosvětově na špičce designu, inovací a technologií.

Pod značkou Hettich je na trhu kvalitní nábytkové kování, např.:

  • komfortní zásuvky InnoTech na precizních výsuvech Quadro s tichým a měkkým dovíráním Silent System
  • široký sortiment praktických příborníků a organizérů do zásuvek InnoTech
  • závěsy Sensys s integrovaným tlumičem
  • všestranné kování TopLine, SlideLine a WingLine pro skládané a posuvné dveře
  • výklopné kování Lift pro maximální využití horních skříněk
  • inspirující sortiment stylových úchytek ProDecor Zakoupením nábytku se zabudovaným kováním Hettich si zajistíte maximální funkčnost ve stylovém provedení a navíc klid a jistotu po celou dobu, po kterou budete nábytek s výrobky Hettich vlastnit.

Je nepravděpodobné, že by se na výrobku společnosti Hettich vyskytla během jeho životnosti nějaká vada. Pokud by se však vada přesto vyskytla, díky celoživotní garanci kvality Vám společnost Hettich vadný výrobek vymění za jiný – bezvadný.

Tato celoživotní garance kvality se vztahuje na následující výrobky značky Hettich: nábytkové úchytky, nábytkové závěsy, kování pro výklopná a sklopná dvířka, kování pro skládané a posuvné nábytkové dveře, výsuvy pro dřevěné a ocelové zásuvky, ocelové zásuvkové bočnice, spojovací kování.

Tato celoživotní garance kvality platí pro prvního majitele nábytku se zabudovanými výrobky Hettich, který se zaregistruje prostřednictvím formuláře na internetové adrese www.hettich.cz/garance. V registračním formuláři stačí zadat kontaktní údaje a číslo garanční karty. Garanční kartu obdrží zákazník od výrobce nábytku.

Více informací o celoživotní garanci kvality naleznete na www.hettich.cz/garance