1. Kožený luxus

Kožené polštáře působí luxusně a přirozeně navážou na další kvalitní materiály a prvky interiéru: podlahu z parketových čtverců nebo dřevěné kazetové dveře. Kontrastní barevností a nepravidelností vzoru k sobě spontánně přitahují pozornost. Polštáře sešité ze čtverců hověziny od firmy A15, s. r. o., (cena 1350 Kč) vybízejí k dotyku, podobně jako huňatý polštář Tibeťan s rozměry 40 x 40 cm od The pillow shop (cena 2490 Kč). Hebká ovčí kůže Ludde z Ikea v roli přehozu vyzývá k lenošení (cena 998 Kč).

2. Pánský styl

Polštáře s motivem fotografií dají interiéru spíše pánský charakter, „novinové“ polštáře pobaví. Jemné prolínání černé a bílé působí přirozeně a současně je dostatečně kontrastní, aby vneslo do interiéru žádoucí rozruch. Kromě své dekorativní role prozrazují polštáře svým motivem více o majiteli bytu. Polštář Downtown (875 Kč) má velikost 45 x 45 cm, polštář s půvabnou Audrey Hepburn (875 Kč), stejně jako novinové polštáře Journal (cena 665 Kč), má velikost 50 x 50 cm. Všechny polštáře mají výplň z draného peří a prodává je The pillow shop.

JAK SE V INTERIÉRU VYHNOUT DALŠÍM CHYBÁM, SE DOZVÍTE ZDE:

3. Venkovská romantika

Polštářky z hrubého, uměle zestařeného plátna a režné pytloviny citlivě navazují na neutrální barvu sedačky. Textilní aplikace, originální tisk i ruční steh navozují i ve městě uvolněnou venkovskou atmosféru. Interiér s nimi působí neformálně a vyzývá k relaxaci. Polštář Union Jack s vlajkou má rozměry 50 x 40 cm (cena 555 Kč), polštář Vintage Market s Eiffelovou věží 40 x 30 cm (cena 410 Kč) a polštář Star s hvězdou má rozměry 38 x 38 cm (cena 490 Kč). Polštářky v módním stylu vintage prodává na portálu Fler Eriska.

www.haroldova.cz