Jak od kouzelníka

Tenhle noční stolek se jmenuje Hide & Seek a je od Florenta Coiriera. Používá jednoduchý princip zrcadla tak, aby to vypadalo jako kouzelnická krabice. Zepředu se zdá, že jde o prázdnou černou krabici vystlanou barevnou látkou, přitom nahoře je otevírací box, kam se vejdou knihy.

Tajemný stůl

Děti se na zámcích a hradech většinou nudí. Jediná chvíle, kdy procitnou z letargie je tehdy, když průvodce v barokní šperkovnici ukáže tajnou schránku. Tak podobně tajemný je i tento stůl. Skrývá v sobě tolik tajných zásuvek a schránek, že sami nebudete vědět, kam jste co dali. Stačí zatočit klikou… Ještě vám dlužíme autora – jde o designérku Magdalenu Tekieli.

Základem všeho je kruh

Děda Drchlík ze slavného českého seriálu Návštěvníci měl pravdu, když říkal, že základem všeho je kruh. Podívejte se na tento jednoduchý, tvarově čistý, a přitom efektní design nábytku od italského studia Ex.t.

CHCETE DALŠÍ NÁPADY NA ZAŘÍZENÍ INTERIÉRU? TADY JSOU:

Stolek – židlička – polštářky

Jednoduchý nápad, jak udělat z jednoho kusu nábytku hned několik variací. Antoine Lesur, známý designér pracující také pod pseudonymem Mister T, vytvořil tuto multifunkční… Těžko říct, co to je. Je to stolek, sedačka, dva polštářky na sezení…