Odvážný vzor

Luxusní tapeta Patricia č. 763447 od firmy Rasch rozvíjí barevnost interiéru v odvážném dekorativním vzoru. Výrazný a nepřehlédnutelný vzor se stane nejsilnějším výtvarným prvkem interiéru, který k sobě bude spontánně přitahovat pozornost. Hnědý základ tapety interiér nepatrně ztmaví, což vyváží přemíra denního světla vstupující sem exkluzivně prosklenými stěnami. Opakování použitých barev na tapetě podtrhne význam stávajícího vybavení (cena 790 Kč/role).

DALŠÍ TIPY, JAK PŘEDEJÍT CHYBÁM V INTERIÉRU, NAJDETE ZDE:

Luxusní pískovec

Speciální tapeta je tvořena skutečným přírodním pískovcem Venezia v tl. cca 3-4 mm. Kromě exkluzivního vzhledu patří mezi její přednosti tvarová flexibilita: díky relativně tenké vrstvě lze pískovec ohýbat i přes kulaté rohy. Tapeta se vzhledem pískovcového obkladu v interiéru navazuje na stávající kvalitní, přírodní materiály: masivní dřevo, proutí, čiré sklo a rozvíjí jeho elegantní, luxusní podtón. Pískovcovému podkladu by slušel obraz v tmavém dřevěné rámu (cena 3 445 Kč/deska 273 x 110 cm).

Jemný vzorek

Volba jemného vzorku tzv. tón v tónu povede ke klasickému, konzervativnímu výsledku. Světlá tapeta Out of Africa č. 715293 od firmy Rasch v neutrálním pískovém odstínu respektuje stávající výraz interiéru, který pouze zjemní a lehce proteplí (cena 659 Kč/role). Čokoládově hnědá tapeta New Beats č. 718409 od firmy Rasch interiér výrazně zateplí, zútulní a opticky zkrátí dlouhý prostor. Tmavé pozadí s decentním vzorem nechá vyniknout půvab sezení navrženého ve světlých a zelených tónech (cena 375 Kč/role).