Požadavek jsme předali odborníkům – naší spolupracující brněnské firmě FINEZZA design. Tady se do toho vrhli opravdu profesionálně. Vypracovali návrh se vším všudy. I s cenami jednotlivých zařizovacích předmětů. Tak se pojďte podívat, co s tím provedli.

Požadavek vs. návrh

Půdorys je otevřená dispozice, která je pouze opticky strukturou podlahy dělena na dvě části – společenskou relaxační a společenskou spojenou s konzumací jídla. Lomený půdorys navíc sám jednoznačně rozděluje kuchyňskou a obytnou část, což je velká výhoda tohoto prostoru.

NAVRŽENÝ NÁBYTEK PODLE UPV - FINEZZA DESIGN VČETNĚ ROZMĚRŮ A CEN NAJDETE V TÉTO FOTOGALERII:

Nábytek






Návrh počítá s jednoduchou bílou kuchyní. „Kuchyně s jídelním koutem jsou čistě bílé, a kontrastují tak s tmavší dřevěnou podlahou,“ říká Milan Vrbík ze společnosti FINEZZA design. „Naopak relaxační zóna je ložena na barevném koberci v zelených tónech a dává v kombinaci s barevnou hravou sedačkou svěží a mladistvý vzhled celému interiéru.“

Tím je dán vlastně koncept celého interiéru. Obývací část je doplněna bílými doplňky, které se zelenou kontrastují podobně, jako světlý nábytek v kuchyni. Kombinace barev je na přírodních barvách. Převážně tmavě hnědá s bílou akcentovaná zelenou tón v tónu.

Jelikož jde o novostavbu, byl zvolený nábytek tvarově i barevně spíše moderní a živý. Kruhové stolky a taburety dodávají prostoru mladistvý nádech, živost, neserióznost, a na druhou stranu i jistotu. „Samostatnou kapitolou by mělo být osvětlení, které doporučujeme spíše jednoduché, nenápadné a funkční, doplněné o moderní tvar dominantních spuštěných lustrů, které budou korespondovat s kubickými tvary nábytku a zařizovacích prvků...“ doplňuje k návrhu Milan Vrbík.

Připraveno ve spolupráci s FINEZZA design