Luxusní vlna

Kvalitní, ručně vyrobený vlněný koberec z nabídky firmy Carpet Design na první pohled zaujme a okouzlí kompozicí teplých, dokonale sladěných barev. Díky nim dokonale zapadá do nastaveného barevného schématu, jehož tóny opakuje a obohacuje teple žlutým základem. Koberec Himali 93303 ve velikosti 140/270 cm stojí 42 740 Kč.

OD ARCHITEKTKY HAROLDOVÉ SI PŘEČTĚTE DALŠÍ RADY:

Barvená hovězina

Hovězí kůže navazuje na kvalitní přírodní materiály tohoto interiéru: dřevěnou masivní podlahu a hrubou strukturu kamenného zdiva. Díky dostatku místa mezi křeslem a pohovkou maximálně vynikne její originální, příjemně nepravidelný tvar. Dobarvením do teplé oranžovo-červené se kůže barevně propojí s barevností dekoračních polštářků a současně vnese do interiéru přiměřenou dávku extravagance. Barvené kůže prodává studio A15, s. r. o., za 6800 Kč nebo 8 500 Kč – dle typu.

Etno nálada

Přírodní barevnost interiéru přirozeně rozvíjí ručně tkaný koberec Kattrup z Ikea. Jeho jemné proužky oživené drobnými vzory navážou na pravidelně nepravidelný rastr prvků kamenné zdi skládaných do vrstev. Decentní barevnost i vzor interiér oživí a zútulní. Díky hladkému povrchu vnese ručně tkaný koberec do interiéru exotickou atmosféru a oblíbený etno styl. Koberec prodává IKEA v několika velikostech, oblíbený rozměr 170 x 240 cm stojí 3 990 Kč.

Titulní foto: Thinkstockphotos.com