Požadavek klienta byl účelně zařídit malou předsíň v rodinném domku. Místo, které bude sloužit pro odkládání kabátů, kabelek a bot, s možností odložit drobnosti do poliček a případně si i sednout při obouvání.

Vše bylo splněno. Vestavěná skříň má jak uzavřený prostor, tak i otevřený - za mléčným sklem, které je posuvné, se schovává tyč s ramínky. V dolní části jsou výklopy na boty. Sokl je více než obvykle posunutý dozadu, čímž působí více odlehčeně.

zádveří








Závěsný botník uvolnil místo na odkládaní bot po příchodu. Vrchní deska v sobě kryje dva šuplíky na drobnosti – klíče, doklady.

Vestavěná skříň a botník jsou v provedení MDF lak ve vysokém lesku, v kombinaci MDF lak-mat v barvě antracitu. Otevíraní dvířek a šuplíků je dotykové, aby se zdůraznily čisté linie nábytku.

ČTĚTE TAKÉ:

Dominantou prostoru je tapeta s výraznou grafikou velkoměsta. Tedy měla to být tapeta, ale cenově se to klientům nehodilo. Proto bylo nalezeno jiné řešení – malování technikou airbrush.

  • Nábytek na míru – 65 600 Kč (bez DPH) Stolářství Bača
  • Malování grafiky – 5 000 Kč AirbrushXXtreme (technika airbrush)
  • Taburet Stockholm – 5 990 Kč Ikea

Vaida Kraus

Bytová architektka a designérka, absolventka DesignŠkoly Praha, obor interiérový design. Profesionálnímu navrhování interiérů se věnuje od roku 2004. V roce 2010 založila interiérové studio vaida DESIGN. Navrhuje soukromé a veřejné interiéry, věnuje se rekonstrukcím, nábytkovému designu a poradenství v oblasti bydlení. www.vaidadesign.cz ***