Nenápadně a luxusně

Obývací pokoj vybavený kompletně od Barabbu nezpůsobí na první pohled závrať. Jenže pohled druhý odhalí, že tady je luxus opravdu špičkový. Prvotřídní design od nejlepších designérů se neprezentuje prvoplánově. Je to komfort, kvalita a nejvyšší elegance.





Křeslo Maori, inspirované Novým Zélandem a jejich původními obyvateli – výška 90 cm, šířka 60 cm, hloubka 60 cm.







Svítidlo Brubeck je stejně jako varhany složené z kovových trubiček, které jsou pozlaceny. V nich se ukrývá 24 klasických G9 malých žárovek. Váha 40 kg, průměr 100 cm.






Jídelní stůl Koi je pojmenovaný podle japonských vodních zahrad. Koi je jako kapky vody padající po stěnách. Deska stolu může být z akrylátu, skla nebo mramoru.






Křeslo Maya je klasika mezi křesly. Může být jako solitér i jako součást celku. Potah bavlněný samet, výška 90 cm, šířka 78 cm, hloubka 98 cm.

Vše: Barabbu.com

Nápadně luxusně

Chcete luxus nápadnější. Pak tu máme společenský pokoj s trochu výraznějšími prvky. Vše je založeno na kontrastu a efektu.



Sofa Colette je inspirováno perskou ženskostí. Jemně delikátní, jemně koketní. Možnost polstrování je v kompletních barvách RAL, a to jak v lesku, tak i v matu. Základ je eben.



Nástěnné svítidlo Chloe. Je to jak zlatá stuha s filigránovým vzorem umístěná na stěnu. Může být v bronzu, stříbře i zlatě.



Koberec Black Cobra je z černé hovězí kůže, která je sešitá po čtvercích s různými směry chlupu. Vzniká tak nezaměnitelná hra světla. Okraj je z hladké kůže s potiskem.



Stolička Trésor je romantická, elegantní a vzrušivá. Spojení elegantní mosazi se sametovým proplétaným vzorem potahu je famózní.

Vše: bykoket.com