Kdo se tedy v oblasti interiérů pohybuje, měl by si dát do diáře termín 26. – 27. října, litovat nebude. Těšit se můžete na přednášku od známé designérky Heleny Dařbujánové, na vstup ředitele Institutu bytového designu Petra Tschakerta či na prezentaci návrhu českého pavilonu na mezinárodní výstavě Expo. Ústředním motivem letošního ročníku je „realizace“, a to z mnoha úhlů pohledu. Poslechnout si tedy můžete, jak navrhoval interiér s názvem Vzpomínky na Afriku přední slovenský designér Michal Staško, jak se tvořilo prestižní klenotnictví v Mnichově či téma Malé Velké zakázky. Mluvit se bude také o světle a jeho vlivu na lidskou psychiku, o tom, jak image pomůže zakázku vůbec získat, a když už ji máme, kdo by ji měl zrealizovat. Na scénu přijde i trendová záležitost vertikálních zahrad v interiéru a mnoho dalšího. Celkem posluchače čeká více než 25 poutavých, výstižných a stručných přednášek.

Akci pořádá stejně jako předchozí ročníky VOŠ Volyně, kde se také tato výjimečná akce koná. Chybět nebude společenský večer, kde je možné neformálně probrat ožehavá témata a navázat nové kontakty.

Přesný program i on-line přihlášení najdete jako vždy na webových stránkách akce www.interiery2000.cz. Srdečně vás zveme a těšíme se na setkání se všemi příznivci interiérů!