Rekonstrukce starého objektu, který byl rozčleněn na malé byty, znamenala velkou investici. Investovat do samotných bytů velké peníze tak už nebylo v plánu. Architekti z Egue y Seta dostali za úkol navrhnout byty k pronájmu tak, aby nebyly drahé, ale aby to zase nebyla sbírka výprodejových nekvalitních věcí. Aby interiér byl pro mladé, kteří se možná budou často stěhovat, ale rychle se zase za ně najde náhrada.

A tak byl vytvořen koncept bytu, který dbá na jednoduchost. Detaily pak hrají prim, takže například černě natřené zdi u kuchyně speciální tabulovou barvou jsou sice trochu dražší, ale jde v podstatě o hlavní motiv celé bílé kuchyně.

Stejně tak se pracuje s prostorem. Zbytečné jsou na tak malém prostoru příčky, a tak se o členění stará například masivní dřevěný stůl nebo výrazné dlaždičky na zemi, když v ostatních částech bytu je položena vinylová podlaha imitující dřevo.

Jednoduchost a strohost interiérů pak rozráží příjemné malby na stěnách s plynulými přechody. Mají je vlastně všechny místnosti, kromě koupelny, která svou velikostí by už barvu nedokázala unést, a tak zůstala čistě bílá a o kontrast se stará pouze podlaha.