I když jde o byt pro jednoho muže v brazilském São Paulu, je to byt s podlahovou plochou 90 m2. Jde tedy o byt velmi rozměrný, který měl i víc pokojů, než bylo zapotřebí. Architekt Diego Revollo, který dostal zakázku na rekonstrukci, měl prakticky volnou ruku v návrhu. Takže mohl i bourat a měnit, jak se mu líbilo. Jediný požadavek zněl, že v bytě musí být použitá modř. Majitel miluje moře i všechny jeho odstíny – od světlounké až po tmavou hlubinnou.

A tak byla v bytě vybourána jedna ložnice. Zvětšil se tím prostor pro obývací pokoj i kuchyni. Propojení objemů výrazně prosvětlilo interiér a navíc dokázalo vytvořit takové zákoutí, jakým je pracovna, vymalovaná právě petrolejovou modří.

Celé vybavení bytu není nijak přehnaně modernistické. Jde o klasiku, která se neokouká, nezevšední a bude platná i po letech. Prim tu hraje právě ta modř v pracovním koutu, ale také dřevo na podlaze, ostrůvku kuchyně a vstupním portálu.

Asi nejzvláštnější je na bytě koupelna. Tedy ona to není jen koupelna, ale i toaleta, která je ale umístěna za stěnou. A navíc je tu i rozměrná šatní skříň. Tahle místnost je tak multifunkční a ráno sem majitel může vstoupit v pyžamu a vyjít ven jako úspěšný manažer.