Fala Atelier už známe z naší návštěvy bytu, kde architekti vymazali hranatý vnitřek a nahradili jej obloukem. Bylo to moc zajímavé. Stejně tak použili barevnou separaci některých částí bytu, tam ale pomocí tradičních dlaždic.

Tento dům, který byl prakticky před zbouráním, je na tom podobně. Jen dlaždice jsou použity v exteriéru, kde na fasádě nahradily ty původní. Jsou bílé s barevnými cákanci, a dům tak nádherně osvěžily.

Ačkoli to nevypadá, uvnitř je po rekonstrukci místo pro pět bytů. Pravda – není to nic velkého. Moderní mladá doba potřebuje i byty pro ty, kteří nemají moc peněz a nepotřebují ani moc místa. Garsonky umístěné po dvou na patře a poslední pátá na nástavbě jsou téměř totožné. Jedna část bytu je přepažena modrou překližkovou stěnou, která za sebou skrývá šatní skříň, kuchyni a také vchod do malé koupelny s toaletou. Konzistentní vizuál bílé-modré a dřeva je narušen jen drobnostmi, jako jsou kamenné „průsaky“ pod okny nebo u kuchyňské linky. Také dveře na chodbě jsou každé jiné. Jsou jasným orientačním znakem.