To, co ale tuhle přestavbu od Newsam + Catlin Stothers Design spojuje, je umění využít prostor do posledního místa, ale tak, aby vše bylo hladké a čisté. Umění vestavby. Umění zaplnění.

Jen se podívejte třeba na tu kuchyni. Probouraná příčka osvětlila celý prostor a kuchyňské varné centrum bylo vsunuto do výklenku. Bílá se tu snoubí se světlým dřevem, a jak málo je místa po stranách sporáku, o to víc je ho na kuchyňské lince pod oknem i na centrálním ostrůvku. Tady pohodlně mohou pracovat v kuchyni dva lidé, aniž by si překáželi. Z druhé strany pak vévodí kuchyni ohromná vestavěná skříň i s americkou dvoukřídlou lednicí.

Když mluvíme o velké skříni, podobnou najdeme i v ložnici na jedné straně postele a na druhé pak celodřevěná stěna skrývá posuvné dveře do velké šatny. Velkorysá je i koupelna s dvojicí umyvadel, které jsou součástí desky, a ohromným zrcadlem mezi okny. Z nich je výhled do několika javorů na zahradě.

Z rekonstrukce interiéru pak musíme vypíchnout i velmi povedenou vestavbu dvojice knihoven, které jsou plné vzácných knih a výkresů, nebo odkládací skříně s efektní černou policí v chodbě.