Nemusí to být problém, pokud si pořídíte kvalitní nafukovací postele. Ty poskytnou vašim návštěvám pro krátkodobé přespání dostatečné pohodlí.

V současnosti existuje nabídka mnoha modelů nafukovacích lůžek různých rozměrů, která jsou pohodlná a stabilní, takže poskytují prostor pro relaxační spánek. Nafukovací postele se nabízejí v různých rozměrech, takže si lehce vyberete podle svých prostorových možností lůžko pro jednoho či pro dva. Pokud potřebujete uložit děti, můžete si pořídit i dětské nafukovací postýlky menších rozměrů.

To, co mají nafukovací lůžka společné, je vysoká stabilita a nosnost, pohodlnost, skladnost ve složeném stavu a snadná manipulace. Integrovaná elektrická vzduchová pumpa umožňuje nafukovací postel připravit k použití během několika minut. Stačí pumpu zapojit do běžné elektrické sítě 230 V a za chvilku máte pro návštěvu připravené pohodlné lůžko. I levnější modely, vybavené integrovanou nožní pumpou, se k použití dají pohodlně připravit za pár minut. Přepravu a uskladnění usnadňuje přenosná taška, do které po vyfouknutí postel znovu složíte.

Nafukovací lůžka se vyrábí z vinylu s textilním nebo „semišovým“ povločkovaným povrchem, který je příjemný na dotek a neklouže. Lůžka jsou voděodolná, takže je můžete použít i pro letní kempování.

Pokud už máte na ubytování návštěv připraveno spaní, zbývá pouze vyzdobit interiér a exteriér domu vánočními světelnými dekoracemi a váš domov je na Vánoce kompletně připraven.