Není látka, jako látka

Různé látky vám umožní naladit interiér do mnoha podob. Složitější interiér výborně doplní jednoduché a decentní materiály, naopak nevýraznou a obyčejnou místnost rozzáří vzorovaný nebo pestrobarevný textil. Nezapomeňte však, že by látka měla s interiérem vždy alespoň nějakým způsobem ladit!

Ručníky a utěrky jako dekorace

Textilie v kuchyni nebo v koupelně jsou spíše funkční záležitostí, to však neznamená, že nemohou mít patřičný šmrnc! I v dnešní době, kdy se do popředí snaží dostat umělé a syntetické materiály, pro koupelnu a kuchyni, tedy v oblasti ručníků, osušek a utěrek, stále vítězí především bavlna a jiné přírodní tkaniny.

Královská ložnice

V ložnici přitahuje největší pozornost postel, je proto žádoucí, aby byla povlečena do zajímavého ložního povlečení. Zejména u tohoto typu textilií záleží kromě vzhledu i na tom, aby byla tkanina příjemná na dotek. Výběru vhodného materiálu pro každodenní odpočinek bychom proto měli věnovat dostatečnou pozornost. To nejlepší, co si pro ničím nerušený spánek můžete pořídit, je 100% bavlna.

Polštářky jako třešničky na dort

Nejvýraznějším a nejdůležitějším prvkem obývacího pokoje bývá pohovka. Těžko ji asi budete měnit každou sezonu. Co však změnit můžete, jsou třeba přehozy, ozdobné deky a plédy, a v poslední době zejména dekorační polštářky s nejrůznějšími motivy. Je to rychlý, nenáročný a nenákladný způsob, jak změnit ráz obývacího pokoje. Polštářky udělají velkou parádu i v ložnici nebo v dětském pokojíčku!


Nechte se inspirovat přírodními vzory a materiály, a vytvořte si tak krásný domov!