Vybírejte online

Není nutné jít ani ke konkrétnímu truhláři, ani do konkrétního obchodu. Dnes lze i nábytek jednoduše pořídit prostřednictvím internetu. Díky tomu hravě pořídíte i levné vestavěné skříně, které zajistí dostatek úložných prostorů i u vás doma. Důvody nízkých cen jsou různé. Obvykle je s nimi spojena hlavně bohatá nabídka cenově rozdílných řešení, stejně jako nelze zapomínat také na celkem velkou konkurenci.

Chtějte pouze designový základ

Cenu ovlivňuje také to, jak bude skříň vypadat s ohledem na design. Pokud má být umístěna například na vstupní chodbě, určitě vám bude záležet na tom, aby vypadala dobře. Pokud by měla být umístěna ve vaší šatně, je vhodné oželet různé designové prvky. Co v takovém případě pomůže samotné úspoře? Když nebudete trvat na:

  • Speciálních designových dekorech
  • Ozdobných lištách
  • Zrcadlech

Kolik polic potřebujete?

I když se to nemusí zdát, každý kousek materiálu má svou určitou cenu. Proto je při výběru skříně vhodné myslet i na to, kolik bude obsahovat polic. Čím více jich bude, tím více se to může podepsat na ceně. Pokud vám jich na vaše oblečení bude skutečně stačit jenom pár, je i toto dobrá cesta, jak se dá jednoduše ušetřit.

Montáž zvládnete sami

U mnoho skříní kupovaných online není jejich montáž zase až tak složitá. Pokud jste alespoň trochu zruční, dá se očekávat, že to bez problémů zvládnete. Právě montáž svépomocí je také jednou z těch cest, která je spojena právě s možností nemalé finanční úspory. Zvládnout ji přitom v závislosti na velikosti skříně můžete třeba už za 1-2 hodiny. A to rozhodně není nijak dlouhý časový úsek.