Bezpečí na prvním místě

Při nákupu protipožárních dveří je hlavní ochrana. Dveře musí po určitou dobu odolat nejen plamenům, ale i kouři. Díky tomu vám poskytnou dostatečný čas k opuštění bytu. Když už uvažujete nad pořízením dveří, vezměte v potaz i další ochranné prvky, které vám usnadní život. Ideální je pořídit si bezpečnostní protipožární dveře. Ty nabízí ochranu proti zlodějům, protipožární ochranu, protihlukovou odolnost a také skvělé tepelně-izolační vlastnosti.



Vyberte si dveře, na které se budete při návratu z práce těšit

Povrch vchodových protipožárních dveří je vyroben z PVC fólie. Díky tomu se snadno udržují a odolají působení počasí i času. I po několika letech budou vypadat skvěle. Vybírat můžete ze široké nabídky dekorů, které najdou uplatnění v bytech i rodinných domcích. Hravě je totiž zkombinujete s fasádou nebo interiérem.

Jakou vybrat barvu?

Obecně platí, že světlé protipožární dveře se hodí do bytů, které potřebujete opticky zvětšit a prosvětlit. Bílá barva ladí v podstatě ke všemu a velmi často se používá v panelových domech. Tmavé dveře dodají vaší chodbě styl a šmrnc. Pokud máte tmavou podlahu, určitě stojí za to ladit k ní i dveře. Ideální volbou jsou odstíny dřeva jako mahagon, ořech nebo venge.

Milujete design? Vyzkoušejte nerezové pásky INOX

Pokud se nespokojíte s běžným vzhledem, ale chcete něco extra, vyzkoušejte dveře ozvláštnit nerezovými pásky. Najdete je v nabídce firmy HT dveře. Nerezová ocel podtrhne vzhled vašich dveří a vydrží desítky let. Sami si můžete zvolit, jestli jimi ozdobíte jednu, nebo obě strany. A pokud si nevíte rady, obraťte se na firmu HT dveře. Zkušení odborníci vám pomohou s výběrem a postarají se o kompletní montáž.