Vnitřní stínění hraje v této vizuální souhře zásadní roli, protože díky němu regulujeme přístup světla. Mělo by se proto jednat nejenom o funkční, ale také vkusnou část interiéru. Látkové rolety od předního českého výrobce stínicí techniky Bematech jsou důkazem, že přesně takové stínění lze najít pro každou domácnost.

Elegance šitá na míru

Bematech nabízí vnitřní látkové rolety v mnoha provedeních, které přesně zapadnou do designu vašeho domova. Velkým hitem poslední doby je minimalismus, jehož zásadám plně odpovídá řada PURE. Rolety z této řady jsou vybaveny systémem skrytých konzol Infinity. Technické prvky tedy nijak nenarušují celkový vizuální dojem z rolet. Lidem, kteří preferují přírodní motivy, je pak určena řada PURE WOOD s dřevěnými konzolemi a možností dřevěné garnýže.

Rolety Bematech jsou vhodné pro jakýkoliv druh oken, od šířky 600 mm až po 5000 mm (nadměrně velká okna pokrývá řada GIANT). Pokud potřebujete zastínit nadměrná okna, pak jako druhou variantu doporučujeme rolety Zoomtech s patentovanou technologií, která zaručuje, že se nosná trubka za žádných okolností neohýbá.

Ovládání manuálně i moderními technologiemi

Látkové rolety či kvalitní římské rolety dnes již nemusíte ovládat pouze klasickým řetízkem. Lze je namontovat i s motorickým ovládáním, které se posléze může stát součástí vašeho systému chytré domácnosti. Sdružením rolet lze navíc ovládat až 3 rolety najednou skrze jediný pohon.

Rychlá montáž, jednoduchá údržba

Nemusíte se bát, že by pro získání kvalitního vnitřního stínění, které zároveň lahodí oku, bylo potřeba cokoliv zdlouhavě instalovat. Montáž rolet zabere profesionálům z MK Rolety chvilku. To vše se zárukou, že ani jejich dlouhodobé používání se nepodepíše na jejich výborném stavu. Látkové rolety jsou investicí, která se vám mnohonásobně vyplatí. Výběrem vhodného designu rolet získáte skvělý interiérový doplněk, jehož nároky na údržbu jsou minimální. Na většinu skvrn si postačíte pouze s navlhčeným hadrem. S ostatními nečistotami si dokonce poradí pouze vysavač zapnutý na nejnižší stupeň sání.

Látkové rolety Bematech jsou špičkou ve své kategorii, a to nejenom u nás, ale po celém světě. Pokud hledáte řešení pro vnitřní stínění, nelze než rolety Bematech vřele doporučit jako ideální volbu.