Nadměrná vlhkost v našich domech je živnou půdou pro plísně, které mohou být původcem mnohých závažných onemocnění. Plísně ovšem potřebují ke svému životu nadměrnou vlhkost. To znamená, že když budete v domácnosti udržovat vzdušnou vlhkost na optimální úrovni, nemají plísně šanci.

Tipy, jak udržet vzdušnou vlhkost na správné úrovni:

  1. Udržujte doma čisto a zajistěte v místnostech čerstvý vzduch.
  2. Při vaření používejte pokličky a digestoř. Po sprchování či koupání zapínejte větrání.
  3. Často větrejte. Vhodné je rychlé nárazové větrání, kdy vytvoříte průvan, a vyměníte tak vzduch v místnosti.
  4. Důležité je v chladných dnech i vytápění.
  5. Používejte pohlcovače vlhkosti.

Pohlcovače vlhkosti

Hladinu nadměrné vzdušné vlhkosti lze udržovat na optimální úrovni pomocí kvalitních pohlcovačů vlhkosti. Jedním z nich je Ceresit Stop Vlhkosti AERO 360o. Funguje na základě absorpce vlhkosti pomocí speciálních tablet, které díky svému tvaru a struktuře dokážou efektivněji pohlcovat vzdušnou vlhkost a přeměňovat ji v tekutinu.

Nyní v limitované edici s tabletou s levandulovou vůní.

Speciální pohlcovač vlhkosti do koupelny

Novinka pohlcovač vlhkosti Ceresit Stop Vlhkosti AERO 360o KOUPELNA je pohlcovačem nové generace, je vytvořen speciálně pro absorpci většího množství vlhkosti, která se tvoří v koupelně.

Můžete zakoupit zde:

Jak funguje? Podívejte se na video:

Unikátní design je koncipován tak, aby zajistil maximální výkon systému. Široké otvory ve speciálním tvaru zvyšují výkon nasávání vlhkosti a přivádějí ji k absorpční tabletě, která ji přeměňuje v kapalinu a hromadí ji ve spodní části.

Koupelnový systém AERO 360° pracuje s jedinečnou náplní AERO 360°, která se v koupelně s rozlohou 10 m² spotřebuje přibližně za 2 měsíce (podle míry vlhkosti). Jeho moderní čistý design se hodí téměř kamkoliv a bude hezkým doplňkem v každé koupelně.

Pohlcováním vlhkosti se tableta postupně rozpouští. Následně ji můžete nahradit za novou. Náhradní tablety se prodávají samostatně a je možné si vybrat z tablet s vůní – relaxační levandule nebo ovoce plné energie.

Více informací naleznete na www.stop-vlhkosti.cz.