Do vstupních dveří patří vždy bezpečnostní vložka, tedy vložka s certifikací alespoň pro 3., případně 4. bezpečnostní třídu. V případě domu patří bezpečnostní vložky nejen na hlavní vstup, ale i na zadní a boční vchody. Právě u nich bývá bezpečnost často podceňována a zloději se tudy dostávají do domu častěji. 3. bezpečnostní třída představuje současný minimální standard, 4. bezpečnostní třída značí ještě vyšší odolnost proti napadení a dobře vás ochrání i před zkušenými zloději.

Certifikaci pro 4. bezpečnostní třídu při použití v kombinaci s kováním s bezpečnostním překrytem má například vložka STAR 100S TM. Klíče jsou chráněny proti neoprávněnému kopírování unikátním patentovaným profilem ve tvaru písmen „STAR“. Jejich duplikát lze pořídit pouze při předložení bezpečnostní karty na prodejnách KLÍČOVÉHO CENTRA a u jeho partnerů. Vložka STAR 100S TM je standardně dodávána s pěti klíči včetně barevných rozlišovačů. Také pokud chcete odemykat více dveří (například hlavní a zadní vstup do domu) jedním klíčem, je STAR 100S TM ideální volbou.

Uvažujete o zabezpečení vstupních dveří do vašeho domu nebo bytu? Navštivte prodejnu KLÍČOVÉHO CENTRA! Poradíme vám, co musí splňovat vstupní dveře a jaké příslušenství na ně namontovat, samozřejmě včetně výběru bezpečnostní vložky a kování. Rádi vám zajistíme i profesionální montáž.