Živá, čistá a osvěžující – s vodou se setkáváme několikrát denně v její nejpůvodnější podobě. GROHE Ondus – nová prémiová kolekce – ztělesňuje čistou podstatu vody. Na základě filosofie „citlivého minimalismu“ navrhlo Centrum designu GROHE pod vedením hlavního designéra Paula Flowerse jedinečnou řadu armatur a sprch se třemi povrchovými úpravami – chrom s GROHE StarLight®, tajemný Velvet Black a vysoce lesklý Moon White. „Je to spojení jednoduchosti a emocí, inspirované přírodou, ale nikoliv organické. Řeč tvarů, která stimuluje smysly,“ říká Paul Flowers.

GROHE Ondus sděluje své sebevědomí, jasné a estetické. Narušujíc hranice čistě geometrického minimalismu dodává lehce prohnutý oblouk designu série lehký a puristický výraz. Vyjádření je jednoduché a čisté, tvar lákavý, vyzývající subtilně k interakci. Paul Flowers: „Oblý tvar výtokové trubice nechává téci vodu úplně přirozeně a s elegancí jí vlastní, voda z optimální pozice následuje zemskou přitažlivost.“

Člověk v centru pozornosti

Prémiová série od GROHE pozvedá design armatur na úplně novou úroveň. Pro člověka jako měřítko v centru pozornosti vytváří Ondus od GROHE okamžité emocionální spojení a citlivě udržuje rovnováhu mezi čistotou a originalitou.

Kromě klasických mechanických kohoutkových baterií dosahuje sérií Ondus od GROHE také digitalizace koupelny novou dimenzi. Vybavená nejnovějšími vlastnostmi a funkcemi digitální technologie je série Ondus snadno a intuitivně ovladatelná. Tak lze například u umyvadlové armatury hravě regulovat teplotu a množství průtoku pomocí inovativního ovládacího prvku. Navigace je snadná prostřednictvím samovysvětlujících ikon. Digitální displej přitom ukazuje zvolená nastavení.

Krásný jako šperk – také ovládací modul vyzařuje čistotu a lehkost a vede dotykem prstu k perfektnímu zážitku ve vaně nebo sprše. V oblasti vany nebo sprchy umožňuje nový ovládací prvek elektronickou volbu použití hlavové, boční nebo ruční sprchy, nebo přepínání mezi ruční sprchou a napouštěním do vany.

Každému podle jeho gusta Ultimativním zlatým hřebem ve věcech komfortu a požitku jsou individuálně nastavitelné uživatelské programy, které umožňují přizpůsobit zážitek z vody vlastním představám: teplota, množství průtoku a také délka průtoku včetně možných přestávek na jeden dotek. A kdo vyžaduje ještě větší pohodlí, může si spustit programy přednastavené z výroby, jako například program pro čištění zubů nebo mytí rukou. Komfortnější už to být nemůže!

Kolekce Ondus od GROHE pokrývá všechna odběrná místa v koupelně: od tříotvorových baterií přes pětiotvorové vanové armatury až po hlavové a ruční sprchy.

Technologie, kvalita a design Charakteristické jsou pro vysoce technickou výbavu této série armatur technologie „Moments of Truth“ (okamžiky pravdy). GROHE StarLight® zaručuje obzvlášť vysoký chromový lesk a GROHE SilkMove® s vysoce hodnotnými keramickými vnitřky zajistí extrémně lehké ovládání a precizní regulaci.

Ocenění Designplus V návaznosti na nadčasovou chromovou variantu existuje GROHE Ondus také v provedení tajemný Velvet Black a vysoce lesklém povrchu Moon White – progresivní kombinace, která udává trend. Prezentace, která nadchne a která byla oceněna v rámci Designplus Award* veletrhu ve Frankfurtu ve spolupráci s Radou pro design cenou „Design Plus ISH 2007“.

GROHE Ondus vyjadřuje perfektní rovnováhu mezi významnou technologií a inspirující estetikou. Revoluční kolekce. Jednoduché ovládání. Výjimečné funkce. Smyslné spojení s nejživelnějším z živlů – vodou.

Více o GROHE Ondus na http://www.groheondus.cz/. Uvedení na český a slovenský trh je plánováno na červen 2008.

-GROHE-