Manželský pár, který miluje počítačovou hru World of Warcraft, si zařídil koupelnu tak, aby připomínala motivy z tohoto fantastického světa. A protože hrají už pět let, investovali do úprav nemalé prostředky.

Koupelna by měla připomínat kobku skřetů – je to poznat zejména při pohledu na strop; ten připomíná z kůže sešitý stan. Jako nejčastěji použité rekvizity se objevují zbraně – sekery, meče a kopí. Možná to byl originální nápad, ale provedení je strašné. Ano, je to děsivý kýč.

Je velký rozdíl vyrobit si koupelnu stylovou a koupelnu přeplácanou. Tato herní je tak plná zbytečných kuriozit, že to ničí její funkčnost. Lampy ukryté do jeleního paroží mají působit atmosféricky, ale jen zhoršují kvalitu osvětlení, různě upravené zdi spolu vůbec neladí, doplňky sice vypadají staře, ale o to méně prakticky.

Život ve hře

Oba hráče to však nezajímá – je pro ně důležitější, že se v koupelně cítí stejně, jako ve virtuálním světě. Hry pro ně už dávno začaly být důležitější než obyčejný život. Chcete důkaz? Romantický příběh dvou zamilovaných architektů-amatérů je počítačovým hraním propojený od samotného začátku vztahu. „Potkali jsme se poprvé na síti Battle.net, když jsme hráli Diabla. Hrajeme spolu už 14 let!“ svěřili se mladí Američané na diskusním fóru o hrách.

Pokud vás zajímá, jak taková fantasy koupelna vzniká, můžete se na jejich galerii na serveru photobucket podívat, jak postupovali. Celý proces je tam popsaný krok za krokem. Jen vás úpěnlivě prosíme: „Nikdy, nikdy je nenapodobujte!“

Foto: Photobucket.com