Pořiďte si výrobky Geberit v hodnotě minimálně 3000 Kč pro vlastní potřebu v kterékoliv prodejně v České republice a můžete se zapojit do soutěže o luxusní toaletu Geberit AquaClean 8000plus a další zajímavé ceny.

Geberit AquaClean 8000plus představuje špičkové propojení toalety a bidetu s mnoha užitečnými a příjemnými funkcemi.

Jakmile usednete na toaletu AquaClean 8000plus, uvede se do chodu odsávání pachů. Nepříjemný zápach se odsává přímo z WC mísy, a nemůže se tak dále šířit místností. Jediným zmáčknutím tlačítka spustíte sprchu, která vás beze zbytku očistí sytě měkkým proudem vody ohřátým na tělesnou teplotu.

Každý uživatel si může sám regulovat intenzitu a teplotu vody či nastavení trysky. Proud teplého vzduchu vás na konec jemně a šetrně osuší. Každý uživatel to vnímá jinak, proto je možné všechny funkce, od polohy sprchového ramene, přes teplotu a intenzitu vodního proudu, až po fén, nastavovat podle vlastních pocitů a přání. Dálkové ovládání usnadní zacházení s toaletou především pohybově omezeným lidem. Pro běžného uživatele je to další krok k ještě většímu pohodlí a relaxaci.

Zúčastněte se také soutěže o luxusní toaletu Geberit AquaClean 8000plus, která probíhá v termínu od 16.9.2013 do 30.11.2013. Více informací najdete na webových stránkách společnosti Geberit - zde.