Nabídka jen umyvadel nebo jen koupelnových skříněk dnes už nemůže na trhu uspět. Zákazníci chtějí mít všechno najednou. Výrobci tak začali vytvářet sety a kolekce, které spolu dokonale ladí. Přitom se mohou objednávat v různých velikostech, tvarech i systémech. A právě sety jsou asi ta nejlepší volba pro mnohé koupelny.


Design Chrome je jednoduchý, účelný, bez rušivých nadbytečných detailů, v prověřeném a efektivním systému oplachu uvnitř toaletní místy a díky zavěšení na stěnu usnadňuje WC Chrome udržování hygieny na podlaze koupelny či toaletní místnosti. Cena toalety je 5490 Kč, bidet stojí 5990 Kč.
Hlavním přínosem je celistvost. Koupelna pak vypadá opravdu profesionálně, když ladí sprchová hlavice s baterií v umyvadlu i madly na skříňce. Navíc můžete i ušetřit. Jednotlivé díly sice můžete najít na internetu ve výprodejích velmi levně, jenže to, co ušetříte tady, pak můžete oželet při reklamaci, když jednotlivé díly nejdou k sobě. Například ne všechny vany fungují se všemi zástěnami. Záleží na zkosení, zaoblení a tvaru vany. Pak se vám může stát, že zástěna u vany sice je, ale když se sprchujete, protéká skrz ni voda.

Komplexnost setů dokládá třeba nová řada od Ravaku s označením Chrome. Zahrnuje vanu, vanovou zástěnu, sprchové kouty v různých provedeních, sprchové vaničky, odtokový žlab, malé umývátko, umyvadla z litého mramoru a nově i keramická umyvadla, koupelnový nábytek, rozmanité druhy vodovodních baterií, koupelnové doplňky a mezi novinky roku 2014 patří i keramické WC a bidet. O kvalitě designu není třeba vůbec pochybovat. Jde o dílo známé designérské firmy Nosal Design autora Kryštofa Nosála, který už léta s Ravakem spolupracuje.


Jednoduchost linií a materiál, který nic nepředstírá. To jsou hlavní charakteristiky keramických umyvadel Chrome. Keramická umyvadla mají rozměry 550 a 650 mm a lze je kombinovat s novými koupelnovými skříňkami. Na těch zaujmou oblé rohy a dva typy barevného provedení. Cena od 2990 Kč. ***