Sprchujte se květinou

V koupelně můžete mít nově i originální sprchové hlavice Rainshower® Flower Collection od GROHE, které jsou inspirované květinami. Klient má na výběr ze šesti atraktivních květin. Model “Tulipán” kombinuje červenou a žlutou barvu, model “Slunečnice” mixuje oranžovou a žlutou. “Kopretina” je v barvách bílé a žluté. “Orchidej” je růžová, “Lilie” je k dostání v bílé a fialové kombinaci a poslední z květin – “Hyacint” – je v bílé a modré barvě. Cena: 2 668 Kč bez DPH

Tenká spára pro vodu

Jednotně až do posledního detailu působí podlaha s novým nástavcem pro všechny odtoky firmy Viega. Namísto původního roštu se zde používá nástavec s individuálním průtokem. Bez rámu se integruje do podlahové dlažby téměř bez výstupku.

Nástavec lze kombinovat se všemi druhy podlah. Nabízejí se rozmanité možnosti designu, například při použití dlaždic nebo přírodního kamene. Jelikož nový nástavec potřebuje konstrukční výšku pouze pět milimetrů, je možné i použití skleněné mozaiky.

Odtok vody přitom probíhá úzkou štěrbinou mezi krytem a obkladem podlahy. Přes svou nepatrnou šířku zajistí dostatečný výkon 0,4 až 0,5 litru za sekundu.

Řecko v koupelně

Trachea vytvořila novou kategorii takzvaných průmyslových motivů Overface pro nábytková dvířka, která si zašla pro inspiraci do Řecka. Například klasickou řeckou noblesu dodáte své koupelnové skříňce např. s motivem Troia v zeleném odstínu. Ale nemusíte se omezovat jen na tuto jednu barvu. V nabídce je jich hned patnáct!

Neztraťte pružnost

Značka Perwoll od společnosti Henkel ČR představuje nový Perwoll Wool & Silk s bambusovým extraktem. Tato novinka prádlo nejen jemně vypere, ale vrátí mu i pružnost a tvar. Nový Perwoll Wool & Silk nabízí osvědčenou recepturu obnovení vláken Repair-Effect. Ta s každým vypráním posiluje vlákna a pomáhá obnovit jejich elasticitu. Díky tomu si jednotlivé kousky oblečení zachovají svůj tvar.

Nový Perwoll Wool & Silk s bambusovým extraktem je k dispozici v několika velikostech balení s těmito doporučenými maloobchodními cenami: 119 Kč (1 l), 199 Kč (2 l), 299 Kč (3 l) a 349 Kč (4 l).

Kvalita a nízká cena ve sprše

Značka Jika přichází s kompletním sprchovým setem Rio, který nikoho finančně nezruinuje, a přitom poskytne kvalitu i design.

Sprchový set Jika Rio umožňuje kompletní vybavení sprchového koutu. K dispozici nabízí hlavovou i ruční sprchu. Hlavová sprcha je jednoduše ukotvena na sprchovém rameni a je vybavena kloubem, díky němuž ji lze při sprchování nastavit do optimální pozice. Pokud upřednostňujete ruční sprchu nebo pořizujete příslušenství do vany, bude se vám hodit celá sprchová sada Rio, jejíž součástí je ruční sprcha, sprchová hadice a držák, který může být také nahrazen sprchovou tyčí pro snadnější zavěšení a manipulaci se sprchou. Oba typy sprch mají hlavici vybavenou funkcí pro snadné čištění trysek. Příklad cen kolekce Rio: ruční sprcha stojí pouze 272 Kč, stejně jako sprchová hadice.

Růžovozlatý luxus

Novým povrchem demonstruje výrobce Dornbracht rostoucí význam trendové měděné barvy v životním prostoru koupelny a kuchyně: „Cyprum“ je povrch s vysokým leskem, který byl vyroben na bázi 18karátového ryzího zlata a pravé mědi. Růžovozlatá barva je symbolem elegance, luxusu a smyslnosti. Současně bylo provedeno několik formálních úprav a série byla rozšířena o dva nové typy produktů.

Cyprum je uměle vytvořený název, který byl odvozen z latinského slova „cuprum“ (měď). Povrch „Cyprum“ bude k dostání nejdříve exkluzivně pro armatury MEM, později také pro další vybrané série. Kromě povrchu „Cyprum“ rozšiřuje produktový program MEM nová tříotvorová baterie určená pro montáž na okraj vany a dále zbrusu nový produkt: volně stojící vanová baterie s proudovým výtokem a tyčovou ruční sprchou.

Desinfekce kdykoli a kdekoli

Společnost 3M™ přichází na trh s jednoduše použitelným a efektivním desinfekčním gelem. Přípravek odstraňuje nežádoucí mikroby bez použití vody nebo mýdla kdekoliv a kdykoli. Navzdory své síle je šetrný i k citlivé pokožce a nevysušuje ji, takže se obejdete bez následného ošetření krémem na ruce. 3M™ Nexcare™ Desinfekční gel je dostupný v lékárnách v praktickém balení 25 ml a 75 ml, anebo v balení o obsahu 500 ml s praktickou pumpičkou. Produkt byl dermatologicky testován.