Geberit AquaClean kombinuje design, pohodlí a funkčnost. Je k dispozici jako sprchovací sedátko nebo kompletní WC zařízení, stačí si jen vybrat podle vašeho přání nebo životní situace. Stejné standardy kvality a pohodlí platí pro všechny modely, od jednoduchého modelu až po ten luxusní, rozdíl spočívá jen v jejich výbavě.

Sprchovací sedátko Geberit AquaClean 4000

Tento model je pro toho, kdo se nechce vzdát komfortu, který poskytuje očista vodou po použití WC, ale přitom nechce nebo nemůže měnit celou toaletu. Perfektní řešení najde ve WC sedátku s integrovanými sprchovacími funkcemi, které se pouze připevní na stávající toaletu. Bezprostředně po použití toalety vás po zmáčknutí tlačítka očistí proud vody ohřáté na tělesnou teplotu. Intenzita sprchového proudu je nastavitelná. Stejně jako všechny ostatní modely Geberit AquaClean používá i tento pomalé a tiché sklápění poklopu a sedátka.

Toaleta Geberit AquaClean 8000plus – cesta první třídou

Geberit AquaClean 8000plus je spojením nejmodernějšího WC a dálkově ovládaných funkcí. Jakmile usednete na toaletu AquaClean 8000plus, uvede se do chodu odsávání zápachu, ten je odsáván přímo v místě jeho vzniku ve WC míse, a nemá šanci se tak dále rozšířit do místnosti. Jediným zmáčknutím tlačítka spustíte sprchu, která vás beze zbytku očistí sytě měkkým proudem vody ohřátým na tělesnou teplotu. Proud teplého vzduchu vás nakonec jemně a šetrně osuší. Každý uživatel to vnímá jinak, proto je možné všechny funkce nastavovat podle vlastních pocitů a přání. Dálkové ovládání usnadní zacházení s toaletou především pohybově omezeným lidem. Pro běžného uživatele je to další krok k ještě většímu pohodlí a relaxaci.

Nejnovějším přírůstkem toalet Geberit AquaClean je model Sela.

Geberit AquaClean Sela – nadčasový funkční design

Geberit AquaClean Sela navrhl renomovaný milánský architekt a designér Matteo Thun. Toaleta vyhovuje svými moderními a čistými tvary těm nejpřísnějším požadavkům na hygienu, design a ekologickou šetrnost. Vypadá velmi elegantně v každé koupelně a za krásným vzhledem se navíc skrývá i vysoká funkčnost v podobě integrované sprchy, která je diskrétně umístěna v keramickém těle WC mísy.

Již více než 30 let nabízí společnost Geberit toalety, které poskytují očistu vodou. Není to jen sama očista, která vás nadchne, ale důmyslná kombinace sprchy a dalších příjemných funkcí. Je to atraktivní alternativa ke klasickému bidetu s úsporou místa a aktivací pouhým stisknutím tlačítka.

www.geberit.cz/aquaclean