BRAMBOROVÉ KARBANÁTKY

Suroviny:

700 g brambor
300 g celozrnné mouky
50 g sterilizovaného hrášku
5 polévkových lžic sójového oleje
2 polévkové lžíce sójové mouky
2 čerstvá nejlépe domácí vejce
2 menší cibule
1 hlavička česneku
1 petržel
strouhanka
libeček nebo petrželová nať
sůl

Návod:

Brambory uvařené v páře propasírujeme. Přidáme vejce, trochu strouhanky, mouku, sůl, nadrobno posekanou cibuli, utřený česnek, hrášek, nastrouhanou syrovou petržel, sekaný libeček nebo petrželovou nať, sójovou mouku a důkladně promícháme. Z hmoty vytvarujeme karbanátky, obalíme je v strouhance a z obou stran osmažíme na oleji. Podáváme s rýží a s hustou rajskou omáčkou. Karbanátky posypeme nasekanou petrželovou natí.

Komentáře

Načítám komentáře...

  • Kuchyně
  • Autor:
  • Vydáno:

Doporučujeme

Hledáte spolehlivou firmu na rekonstrukci kuchyně?

Zadejte si poptávku v kategoriích: rekonstrukce kuchyně,kuchyně.
Najdeme Vám ověřené firmy a řemeslníky s referencemi od zákazníků jako například: Skleněný obklad na záda kuchyně, návrh a výroba kuchyňské linky, Kuchyňská linka.