Gurmánské Tagliatelle

Suroviny:

500 g fenyklu
300 g ústřic
250 g zelených nudlí Tagliatelle
100 g kysané smetany
2 lžíce másla
1 lžíce oleje
1 lžíci zahušťovače omáček
1 rajče
1/2 kostky zeleninového bujónu
mletý pepř
sůl

Návod:

Fenykl zbavíme listů. Hlízu omyjeme a nakrájíme na tenké proužky. Ústřice očistíme pilníčkem, silně zašpiněné houby omyjeme a nakrájíme na kousky. Na pánvi rozehřejeme máslo a houby s fenyklem na něm osmahneme. Zalijeme 1/4 l vody a přivedeme do varu. Ve vodě rozpustíme vývarovou kostku a necháme 10 minut vařit. Zatím uvaříme nudle v dostatečně osolené vodě s olejem. Zeleninovou omáčku zjemníme kysanou smetanou okořeníme pepřem a zahustíme. Omyjeme rajče, rozčtvrtíme ho, zbavíme stopky a jádřince. Pak ho nakrájíme na kostičky. Slité okapané nudle rozdělíme na talíře, přelijeme omáčkou a podáváme posypané kostičkami rajčete.

Komentáře

Načítám komentáře...

  • Kuchyně
  • Autor:
  • Vydáno:

Doporučujeme

Hledáte spolehlivou firmu na kuchyňskou linku?

Zadejte si poptávku v kategoriích: kuchyňská linka,kuchyně.
Najdeme Vám ověřené firmy a řemeslníky s referencemi od zákazníků jako například: Návrh a realizace kuchyňské linky ve francouzském stylu, kuchyň na míru, kuchyňská linka na zakázku.