Suroviny:

500 g skopového, hovězího, kuřecího nebo slepičího masa

50 g mletého kokosu 50 g másla 4 lžíce rýže 3 lžičky koření karí 2 cibule 2 lžíce kečupu lžička mletého pepře lžička tlučeného kmínu 1/4 litru mléka 1/4 lžičky skořice 1/2 lžičky tlučeného hřebíčku citrón sůl

Návod:

Maso nakrájíme na kousky, vložíme do vody, osolíme a vaříme. V menší nádobě uvedeme do varu mléko, šálek vody a kokos a vyvaříme asi na polovinu. Nakrájenou cibuli osmažíme na másle dozlatova. Veškeré koření, kečup a rýži přidáme do polévky a vaříme doměkka. Když je to hotovo, vlijeme kokosové mléko a osmaženou cibulku s máslem, ochutíme tenkými plátky citrónu a podáváme.