VEPŘOVÝ BŮČEK S HOUBAMI

Suroviny:

600 g vepřového bůčku
300 g očištěných hub
1 cibule
4 větší rajčata
1 lžička hladké mouky
1 lžíce rajčatového protlaku
2 dl vývaru z masoxu
2 stroužky česneku
mletý pepř
kmín
sůl
petrželka

Návod:

Bůček nakrájíme na 8 plátků, osolíme, opepříme, okmínujeme, mírně podlijeme a pečeme do měkka. Při pečení podléváme vývarem. Měkké plátky vyjmeme, šťávu vysmahneme na tuk, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, na plátky nakrájené houby, rajčatový protlak a prolisovaný česnek, společně osmažíme, zaprášíme moukou, opražíme ji, zalijeme vývarem, rozšleháme a ještě povaříme. Do šťávy vložíme zpět bůček a omytá, na dílky nakrájená rajčata a společně prohřejeme. Podáváme s vařenými brambory sypanými petrželkou.

Komentáře

Načítám komentáře...

  • Kuchyně
  • Autor:
  • Vydáno:

Může vás zajímat

auto

Doporučujeme

Hledáte osvědčenou firmu na rekonstrukci?

Zadejte si poptávku v kategoriích: rekonstrukce,kuchyně,auto.
Najdeme Vám ověřené firmy a řemeslníky s referencemi od zákazníků jako například: designové úpravy bytu, Rekonstrukce kanceláře/ateliéru, Kompletní rekonstrukce bytu.