KORSICKÝ RAJČATOVÝ SALÁT

KORSICKÝ RAJČATOVÝ SALÁT

Suroviny:

6 masitých rajčat
2 cibule nakrájené nadrobno
4 stroužky česneku nakrájené na tenké plátky
45 ml (3 lžíce) kaparů
10 černých oliv
1 svazeček najemno nasekané petrželky
60 ml (4 lžíce) olivového oleje
sůl a čerstvě umletý černý pepř
plátky čerstvého nebo trvanlivého kozího sýra

Návod:

Z rajčat odstraníme zbytky stopky. Rozkrájíme plátky a naskládáme na talíř nebo misku. Cibuli, česnek, kapary, olivy, petržel, sůl a pepř promícháme ve zvláštní misce. Tuto směs naložíme na rajčata. Zakapeme olejem. Ihned podáváme s plátky čerstvého nebo trvanlivého kozího sýra. Ihned podáváme s plátky čerstvého nebo trvanlivého kozího sýra.

Vhodná příloha: italský chléb facaccia.

Komentáře

Načítám komentáře...

  • Kuchyně
  • Autor:
  • Vydáno:

Může vás zajímat

nezaměstnanostžena

Doporučujeme

Hledáte spolehlivou firmu na rekonstrukci kuchyně?

Zadejte si poptávku v kategoriích: rekonstrukce kuchyně,kuchyně.
Najdeme Vám ověřené firmy a řemeslníky s referencemi od zákazníků jako například: Skleněný obklad na záda kuchyně, Kuchyňská linka, Výroba kuchyňské linky.