STUDENÁ POLÉVKA GASPACHO

STUDENÁ POLÉVKA GASPACHO

Suroviny:

600 g rajčat
2 menší cibule
1 salátová okurka
9 černých oliv
2 lžíce olivového oleje
1 dl červeného vína
stroužek česneku
sladká paprika mletá
petrželka
cukr
sůl
pepř

Návod:

Rajčata spařená několik sekund ve vařící vodě oloupeme, na drobno je nakrájíme, přilijeme víno a směs okořeníme solí, pepřem a osladíme. Do rozetřeného česneku smíchaného s paprikou pomalu přidáváme olej a vše rozmixujeme s rajčaty a vínem. Nakonec do rozmixované směsi přidáme na drobné kousky nakrájenou okurky a naplátkované olivy. Gaspacho se vždy dobře vychladí a na talíři posype petrželkou.

Komentáře

Načítám komentáře...

  • Kuchyně
  • Autor:
  • Vydáno:

Doporučujeme

Hledáte spolehlivou firmu na kuchyňskou linku?

Zadejte si poptávku v kategoriích: kuchyňská linka,kuchyně.
Najdeme Vám ověřené firmy a řemeslníky s referencemi od zákazníků jako například: Skleněný obklad na záda kuchyně, Obložení kachliček, Schodiště a kuchyňská linka.