Suroviny:

125 g hnědého krabího masa

350 g bílého krabího masa 2,5 dl nízkotučného bílého jogurtu 5 cm nastrouhaného kořene zázvoru 2 stroužky česneku, oloupané a vcelku 2 čerstvé pokrájenémzelené chilli papričky 2 lžíce hořčičného oleje 1 jemně pokrájená cibule 1 lžíce ghí 1 lžička mleté kurkumy 1 lžička soli 1 lžička mletého chilli 1 lžička papriky 1 lžička garam masaly rýže basmati jako příloha čerstvý koriandr na ozdobení

Návod:

Ve velké teflonové pánvi nebo ve woku rozehřejte hořčičný olej. Když olej začíná kouřit, přidejte ghí a cibuli. Za stálého míchání smažte na středním plameni 3 minuty, dokud cibule nezměkne. Vmíchejte zázvor a celé stroužky česneku. Přidejte kurkumu, sůl a mleté chilli, chilli papričky a papriku. Vše promíchejte. Zvyšte plamen a přidejte krabí maso a jogurt. Hned plamen stáhněte a za občasného míchání vařte 10 minut, dokud omáčka nezhoustne. Podle chuti přidejte garam masalu. Podávejte horké s vařenou rýží basmati a čerstvým pokrájeným koriandrem nabo jeho snítkami.